Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Na žádost specielně pro manželku, aby pochopila, proč tyto Doxy je třeba zakoupit. Jdou krásně k tričku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 A ještě pár detailů. Sice jsem se dost pral se světlem v těch impovizovaných podmínkách to bylo občas peklo. Holt fotostan to není, ale přeci jen se něco myslím povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Nebo raději německý hřích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Či švýcarská klasika ověřená ve vesmíru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Ale co kdybychom zůstali raději v domácích vodách?Číselník je krásně platický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Makro mě včera opravdu bavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 No pěkné jste to tam měli... snad příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Uz nikdy birel! Je mi blbe :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Mne je skvele a jdu cvicit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Co blbnes, vzdyt je 8 rano, jaktoze si vubec vzhuru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Byla to pěkná beseda! O kravskej stejk z krávy těžší, o Orlíky lehčí. Bylo to super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Díky Vlčáku za foto, na ty podmínky skvělý výsledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Povedená akce, dík chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Dobře bylo.Díky Všem. Tado,nesmíš to chlastat po kýblech. Gasi,taky zajdu polechtat železo,včera jsem potěšil duši a oko,dnes potěším tělo... Vlčáku,pěkné fotky s komentářem. Mějte se kluci,budu se těšit zase někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Super, jsem rád, že jsem se zúčastnil !!! Díky všem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Výborně se to vyvedlo !!! Díky všem za pokec .. a příště zas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Díky všem organizátorům a účastníkům za skvělé posezení, rovněž děkuji za parádní fotky. Ani mi nevadilo, že jsem nakonec šel domů pěšky, neboť jsem se nemohl odtrhnout od živé debaty. Fakt dobrý, těším se zase někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se