M3maniac Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Pokusím se hoši kéž by, dnes je 1. den co na tu nohu lehce došlapuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Sraz 18.3.2022 18:00 Stodola Olomouc - Litovelská 7 https://www.facebook.com/stodolaolomouc/ Budeme mít salonek..:) Účastníci: Tomina666 Jarett Dzos ABCDE nizkotucnytvaroh shewcza Kostra roura74 M3maniac ... ? to zvládne Dokusan mazzi (50/50) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Bude tam někdo i dřív? Budu v Olomouci už od obědu a nějak mi nedává smysl jezdit na hodinu domů a potom zase zpátky. Jen kdyby náhodou, případně si najdu nějaký alternativní plán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 před 1 minutou, shewcza napsal: Bude tam někdo i dřív? Budu v Olomouci už od obědu a nějak mi nedává smysl jezdit na hodinu domů a potom zase zpátky. Jen kdyby náhodou, případně si najdu nějaký alternativní plán. Já se možná utrhnu dřív ") Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 před 5 minutami, shewcza napsal: Bude tam někdo i dřív? Budu v Olomouci už od obědu a nějak mi nedává smysl jezdit na hodinu domů a potom zase zpátky. Jen kdyby náhodou, případně si najdu nějaký alternativní plán. Já to asi dřív nedávám… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 @Dokusan paráda, tak si ještě napíšeme. Dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Sraz 18.3.2022 18:00 Stodola Olomouc - Litovelská 7 https://www.facebook.com/stodolaolomouc/ Budeme mít salonek..:) Účastníci: Tomina666 Jarett Dzos nizkotucnytvaroh shewcza Kostra roura74 M3maniac ... ? to zvládne Dokusan mazzi (50/50) musím se bohužel omluvit, na pátek se mi změnily plány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Hoši, těším se na vás. Hodinky sebou?? Zajímalo by mě cokoli - RLX,B, IWC kolem 36-43 mm na kukandu. Případně, jestli někdo má Orlíky 38.. Taky něco poberu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Tak už zítra, těším se na všechny! Sraz 18.3.2022 18:00 Stodola Olomouc - Litovelská 7 https://www.facebook.com/stodolaolomouc/ Budeme mít salonek..:) Účastníci: Tomina666 @Jarett @Dzos @nizkotucnytvaroh @shewcza @Kostra @roura74 @M3maniac ... ? to zvládne @Dokusan @mazzi (50/50) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Také! Snad tam trefím po noční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Jestli mi to vyjde, taky rád přijdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 @Kostra @salad Jedete autem, že bych se kousek zpět svezl? Ať ženu netáhnu až do Olmika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Když to vidím, tak vezmu samolepící štítky na jmenovky, ty se budou hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 [mention=12491]Kostra[/mention] [mention=35241]salad[/mention] Jedete autem, že bych se kousek zpět svezl? Ať ženu netáhnu až do Olmika? Ahoj, autem jedu, záleží kam pak budeš chtít hodit, jestli Šternberk, tak v pohodě;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 před 5 minutami, Jarett napsal: Když to vidím, tak vezmu samolepící štítky na jmenovky, ty se budou hodit jjj...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Ahoj, autem jedu, záleží kam pak budeš chtít hodit, jestli Šternberk, tak v pohodě;-)Super Tome, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 V 7. 3. 2022 v 19:02, shewcza napsal: Bude tam někdo i dřív? Budu v Olomouci už od obědu a nějak mi nedává smysl jezdit na hodinu domů a potom zase zpátky. Jen kdyby náhodou, případně si najdu nějaký alternativní plán. Asi bych zvládnul dojít dříve. V kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 @mazzi @Dokusan já můžu v podstatě od 15:00. Tím, ale po nikom nechci aby tam byl tak dlouho dopředu. Já se nějak zabavím. Napiš v kolik přijedeš a já tam budu. Jsem už v Olomouci, ale mám ještě jednu schůzku pracovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Mimochodem nejede někdo z Brna? Bych Vám do auta narval ještě jednoho Brňáka, kdyby Vám to nevadilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 @mazzi dorazím mezi 16:30-17:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se