mazzi Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 před 3 hodinami, shewcza napsal: @mazzi dorazím mezi 16:30-17:00 Po páté bych tam měl být. Jsem už v Olomouci od předvčerejška, z Brna nikoho nevezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Zahájil jsem cestu. Ještě vlak a asi šalina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Zahájil jsem cestu. Ještě vlak a asi šalina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Kluci, dík! bylo to fajn. A snad něco do léta uděláme - třeba venku na lepším světle..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Díky za pokec, i přijetí nás, nováčků ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Nazdar sláva výletu:-) Bylo to fajn, jako vždy, díky za super pokecTrošku mi lepilo, když mě ve Šterneberku stavěli cajti a fukal jsem, ale naštěstí jsem ty dva škopky z úvodu stihnul vydýchat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Dík chlapi, bylo fajn Vás zase vidět. @LovecK Karlovi píšeme malé bezvýznamné mínus, které si budeme pamatovat. Fotky tradičně stály za prd, tak aspoň něco co nebylo úplně na vyhození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 My apologies, do středy jsem se flákal na prkně a pak byl na služebce, dnes jsem dojel domů… nestíhám… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Díky všem za pokec a Kostrovi za taxi. Světlo opět nic moc, tak jen pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Super akce, super pokec. Příště zase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Zdarec draci, co takhle nějakou podzimní akci? Už to je od posledně skoro půl roku;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Já jsem určitě pro, taky jsem si říkal, že už je to povážlivě dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Také jsem pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Tak já bych se také nebránil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Rád se také zůčastním. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Já taky, když to jenom trochu půjde. Doufám, že tentokrát nebude chybět ani velkovezír Karel. Má škraloup od minule @LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 @shewcza budu se snažit, ale nestíhám žít svůj zivot… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 jsem pro!!! Jo a připojuji se k @shewcza - Karel má vroubek! @LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 tady to vypadá jak bych měl platit celou útratu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se