Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Olomouc

MarvinX

Doporučené příspěvky

Aktualizuji seznam účastníků :)

MarvinX

falkkon

Foundryman

gas

Baker

notabene

Bobisek

Mikina

peca

p. Prokop (alias PRIM - dnes mi potvrdil svoji účast, takže se můžeme těšit na novinky z ELTONu)

Mech: Nic se neděje takových setkání bude určitě víc.

NewMilis: To je škoda, na tebe jsem se obzvláště těšil, sice se osobně neznáme, ale máš na chronomagu zajímavé příspěvky a setkání s takovým člověkem vždycky potěší.

Všem přeju příjemný večer a všem co zatím váhají vzkazuji, neváhejte, každé setkání chronomagu stojí za to! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to marvin: pokud vim, tak v CCCP rozdojili i kozla, takze kojeni nebude problem...jen vytrvat :thumbsup_anim:

jinak ja se snad taky stavim...jeste uvidim, jak skloubim ruzne programy

p.s.: U Drapala maj pivni tank, takze pivecko by melo byt tip top! :cheers:

Upraveno uživatelem vanderB.
Odkaz ke komentáři

Dovolím si opět aktualizovat seznam účastníků setkání v Olomouci a také přikládám bližší informace o místě setkání.

Seznam účastníků : :)

MarvinX

falkkon

Foundryman

gas

Baker

notabene

Bobisek

Mikina

peca

Pedros

otto

vanderB. (předběžně ano :) )

p. Prokop (alias PRIM)

kubson (pravděpodobně ano)

Zatím tedy 14 lidí :)

Místo a datum setkání:

17.10. 2007 od 18:00 restaurace Drápal.

Nemá smysl se příliš rozepisovat, kde přesně můžete tuto restauraci nalézt, raději se, prosím, podívejte na mapu umístěnou pod odkazem, je tam i dnes velice důležitá informace a to jsou GPS souřadnice.

http://amapy.atlas.cz/default.aspx?q=Havl%...01%2C%20Olomouc

Bohužel rekonstrukcí restaurace přišla o salónek, ale zamluvil jsem místa v oddělené části restaurace, takže tam budeme mít klid. Rezervace je od 18:00 na heslo CHRONOMAG. Po sdělení hesla personálu vás tento velice ochotně nasměruje ke správným stolům. Otvíračka je do 24:00 a vaří se do 23:00 (a to velice chutně). Ceny rozumné, na čepu vše od Plzně/Gambrinusu a Guinness.

Odkaz ke komentáři

Jen pro pobavení, jak můžete skončit při přepracování: Dnes v práci balím dřív a vyrážím do Drápala na setkání, číšník nemá ponětí o čem to mluvím, dělám z něj blbce, tak mě přesvědčuje v tom jejich bloku, že blbec jsem já. Něco tady nehraje, do herny by nás asi Marvin neposlal, začínám pochybovat. Tušení se promění v jistotu po kontrole Chronomagu v blízké internetové kavárně. Fakt jsem takový pitomec, že se seknu o týden? :bangin: No nic, vrátil jsem se do práce, aspoň jsem se prošel. Tak se těším zase příští týden, snad tam tentokrát někdo dojde :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Jen pro pobavení, jak můžete skončit při přepracování: Dnes v práci balím dřív a vyrážím do Drápala na setkání, číšník nemá ponětí o čem to mluvím, dělám z něj blbce, tak mě přesvědčuje v tom jejich bloku, že blbec jsem já. Něco tady nehraje, do herny by nás asi Marvin neposlal, začínám pochybovat. Tušení se promění v jistotu po kontrole Chronomagu v blízké internetové kavárně. Fakt jsem takový pitomec, že se seknu o týden? :bangin: No nic, vrátil jsem se do práce, aspoň jsem se prošel. Tak se těším zase příští týden, snad tam tentokrát někdo dojde :rolleyes:

No vodíš, teď už to budeš mít nacvičené.

Odkaz ke komentáři

Count me in :) Spojim prijemne s jeste prijemnejsim. Jen pravdepodobne pojedu z jedne zkousky, primo ze skoly, tak dorazim v "monterkach". Snad to nikoho nepobouri :D

Nahodou, nebude na setkani nejaky vlastnik Breitling Aerospace? Rad bych je videl nazivo :wub:

Ted by jeste kazdy ucastnik mohl napsat, jake hodinky si muze vzit, aby to bylo co nejpestrejsi :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...