Juraj11 Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Chlapi, Olomoučáci, nemoch bych někdy s váma ? klidně můžeš-jen se musíme domluvit kdy zas něco spácháme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Kurňa taky bych se už měl někdy ukázat.Zkuste něco domluvit a já přijedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Toz co hosi. Od pristiho tydne budou nekteri po dovolene, nekteri zenati, jini rozvedeni, toz dobra doba zachlastat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Já bych co by nováček mohl od pátku, příštího (24.8.) pokud mě vemete mezi sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 (upraveno) Toz co hosi. Od pristiho tydne budou nekteri po dovolene, nekteri zenati, jini rozvedeni, toz dobra doba zachlastat rád se přidám ... po 30.8. jsem i já svolný k nějaké té akci ... Upraveno 16. srpna 2012 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Toz co hosi. Od pristiho tydne budou nekteri po dovolene, nekteri zenati, jini rozvedeni, toz dobra doba zachlastat hele, ve ctvrtek je sraz, tak se racej dopsat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Toz co hosi. Od pristiho tydne budou nekteri po dovolene, nekteri zenati, jini rozvedeni, toz dobra doba zachlastat Jasná věc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 (upraveno) Toz ve ctvrtek pujdu neco popit na sibir a po 30tem dejte termin u drapala mne je to jedno, budu volny jak holub Edit: novacci flasku sebou Upraveno 16. srpna 2012 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 (upraveno) Toz ve ctvrtek pujdu neco popit na sibir a po 30tem dejte termin u drapala mne je to jedno, budu volny jak iholub Edit: novacci flasku sebou Ono se bude něco hrát? Upraveno 22. srpna 2012 uživatelem Flipik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Ono se bude něco hrát? No dovez ji a uvidíš!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Hlavně vyberte rozumný den a k Drápalovi mě nikdo nemusí dvakrát nutit nemusi, to byla půlka mého studentského života :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 V pátek to nedám....co třeba středa 5. září? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 (upraveno) Já bych mohl v tu středu...teda s dovolením co by nováček Upraveno 23. srpna 2012 uživatelem Eman2208 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 5 teho by slo, toz co ostatni ? Novacci vitani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Když je to i pro nováčky, tak bych se přidal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Takhle uprostřed týdne?Já bych byl spíše pro víkend,ale v nejhorším si vemu v práci volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Pátek by mi byl milejší, ale když z toho nakonec bude ta středa, tak udelam max, abych dorazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Taky bych byl radši za víkend nebo pátek, ale i tu středu bych měl nějak zvládnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 oukej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 05.09.2012 nekde v holomocu 1. gas2. OldBlack3. sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se