gas Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 já dorazím určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 (upraveno) rekapitulace 7.4 v 18 hod u Drápala MarvinX Jartop Mech Kubson gas falkkon to má taky kousek a třeba dorazí i studenti ukecáme i brňáky, Nigu stejně se flákáš, tak dovez ukázat sbírečku Upraveno 2. dubna 2009 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 (upraveno) Já dorazím určitě... 7.4 v 18 hod u Drápala MarvinX Jartop Mech Kubson gas Tada Upraveno 2. dubna 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppprochy23 Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Jestli to stihnu, dorazím také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 7.4 v 18 hod u Drápala MarvinX Jartop Mech Kubson gas Tada valis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 3. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 Budu se dne spohybovat ve městě, tak se zastavím u Drápala a zadám tam rezervačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 Ja se bohužel musím omluvit, nejdřív mám od 17h škvárovou ligu a pak mě mí studenti pozvali na zahradní bečku, což odhaduji na přijemnější zážitek než diskuze s rentiéro/studentem Tadou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 3. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 Zadáno: Restaurace Drápal, 7.4.2009 na 18:00. Bude to ten poslední stůl pod schody (od vchodu do restaurace směrem doprava). Když budete tápat zeptejte se obsluhy, rezervace je na heslo CHRONOMAG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 Bobisek: Abys hořce nelitoval, já jsem v osobním kontaktu velice přívětivý člověk Hmmm... Předemnou je teď nelehký logistický úkol - odtransportovat svoje hodinky do Olomouce. Pořád ještě nemám přepravní box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 takže pánové, již zítra, hodinky, dobrou náladu a drobné na pivo sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 Dneska jsem si ceskou z knihovny omrkl restaurant a už se těším, dám si tam i večeři. Jídelák tam mají zajímavý Oproti stravě z menzy to bude hotový ráj. Hodinky jsem dovezl všechny co mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2009 Tak jsem dorazil na kolej a rozhodl jsem se sepsat závěrečné resumé : Tož bylo to fajne. Bylo nás tam sice pár, ale o to lépe jsme mezi sebou mohli pokecat Pořádně jsem si prohlédl Prim Orlík a Letecké, spoustu krásných hodinek pilotů ČS letectva Jo a taky jedny krásné Vostoky A i jinak jsem se dozvěděl spoustu zajímavých věcí. Užil jsem si to a těším se na další sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2009 Pořádně jsem si prohlédl Prim Orlík a Letecké, spoustu krásných hodinek pilotů ČS letectva Fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2009 Nejsem z těch kdo by tahal foťák... Možná je to škoda, ale o to mi ty okamžiky, když jsem si je prohlížel budou vzácnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2009 toš to ste sa moc nevytáhli, já se ženu na hanou až z pohraničí a účast chudobná, ale fajně bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 toš to ste sa moc nevytáhli, já se ženu na hanou až z pohraničí a účast chudobná, ale fajně bylo tož hlavně že si zpátky nejel poprázdnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2009 Tak si říkám, že bychom možná mohli uspořádat v Olomouci další sraz? Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 jasně jen bych zvolil klidnějsí místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 jasně jen bych zvolil klidnějsí místo Třeba nějakou vinárnu/vinotéku nebo jak se tomu říká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 postavíme v parku stan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se