j.e.n.i.k.82 Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Ahoj,mám trochu specifickou potřebu.. Sháním hodinky s průhledem na strojek, který nemá příliš popsaný rotor, aby tam bylo možné nechat dopsat datum.. Po této úpravě bych rád hodinky uložil a cca za 18 let předal..Má to být spíše symbolické, ale i tak potěší hezký a kvalitně vyrobený strojek, safír, tah..Mám Monstra a osobně by se mi líbilo něco v "diver" stylu, ale asi to není tak důležité..Rozpočet je daný - 15 tisíc ? nějaké drobné (víc jen v opravdu vážném případě :-) )Plus uvítám kontakt na někoho, kdo mi "popíše" rotor..Děkuji za rady a váš čas..
Liqid Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Diversky se z praktických důvodů moc neprosklívají a spíš bych doporučil rýt na dýnko. Ale co třeba tyhle? Nebo nějaký Primky a nechat to udělat přímo v Eltonu, ale tam by to chtělo jinej budget.
j.e.n.i.k.82 Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2015 (upraveno) To je prave to.. Potapky se neprosklivaji.. Na druhou stranu bych byl rad, kdyby se s hodinkami dalo fungovat i ve vode.. Tedy minimalne sprcha a plavani.. Primky by byly hezke, ale ta cena.. :-/ Poryt dynko by take slo, ale u hodinek s pruhledem na strojek nebyva moc mista.. Upraveno 10. října 2015 uživatelem j.e.n.i.k.82
kaliw124 Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Sprchování a plavání nevyžaduje přímo dajvry, ale osobně to nepokouším. +Mýt se s hodinkama není pro mě, ale o mě nejde. Co nechat to datum z boku pouzdra?
tomas1346 Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Zkus se podivat na stranky Christopher Ward, jestli te neco nezaujme. Za priplatek gravirujou na dynko i prosklene...ale divery maji teda jen s plnym spodkem.
j.e.n.i.k.82 Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Co nechat to datum z boku pouzdra?Super napad, stejne jako poryt dynko..Puvodne jsem premyslel nad tim, ze byt to na rotoru, tak to bude zajimave i tim, ze to datum je uvnitr hodinek.. Tissotky vypadaji zajimave, dekuji za tip.. Ty potapky nejsou uplne nutne, jen se mi (dojem z Monster, ktere jsem od koupe ani na den nesundal z ruky) proste libi.. Pokud se najde neco, co me zaujme i mimopotapkove, tak neni problem :-)
Micey Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Pokud by vyslo na nejaky Khaki Hamiltony (malinko problem s tahem), vyresil bych to tak. Na vylozene potapky bych se vykaslal. Anebo co ja vim, na nejaky ty Mido by nevyslo?
j.e.n.i.k.82 Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Je normalni, ze mam problem se znackami, ktere tu nemaji vlastni vlakno? :-)
Liqid Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Která značku tu nemá vlákno? Od nástupu Maxipsa tu má vlákno a fotku snad každá čínská *****
j.e.n.i.k.82 Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2015 :-D :-D Tak jsem to nemyslel.. Spis ze v emerickych jsou Ball, Bulova, Hamilton a LumTec, v japonskych Seiko, Citizen a Orient a tak.. A ze treba Ch.Ward je tu zminen jen v podsekcich.. Snad jsem to napsal srozumitelne :-)
Kex Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Co tyhle nádherný Magrette? Na rotoru místa dost... Akorát taky asi nemají vlákno https://www.chrono24.cz/all/magrette-leoncino-black--id3110592.htm
j.e.n.i.k.82 Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Na prvni pohled maji jeden problem - nejsou na tahu.. Vypadaji paradne, ale vzhledem k predpokladanemu dlouhodobemu ulozeni mi prijde cokoliv jineho, nez kovovy tah, jako nedobra volba.. To, ze tu nemaji vlakno, nebudu resit.. Ano, byl bych radsi, kdyby byly hodinky od "tradicniho" vyrobce, ale nebranim se ani novym resenim.. Ve finale jde o to, aby ty hodinky preckaly "par" let ve funkcnim stavu a byly hezkou vzpominkou na letosni rok..
ondra_v Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 Doxa ? Quadro ? quadro http://www.hodinky-damske-panske.cz/251.10.022.10/a-4538/#lightbox/0/
lucid Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 (upraveno) Kup klasiku, která ale i za těch 18 let bude moderní: SARB033: v základní výbavě tah, safír nahoře a hardlex s průhledem vespodu. Nebo kup Sumo a u Harolda samostatné průhledné dýnko a budeš mít potápky i s průhledem na strojek. A ten nápis na rotor bych klidně nechal na poději, kdy třeba vypálení data, nápisu apod. bude běžná záležitost. Upraveno 11. října 2015 uživatelem lucid
ggrand Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 Já bych to viděl na klasiku - flašku, která se otevře na narození potomka. Hodinky vybrané někým jiným=které se mi nelíbí, nenošené=bez příběhu by mi moc radosti neudělaly.
j.e.n.i.k.82 Odesláno 11. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2015 Tenhle napad ma take neco do sebe.. :-) Jakou flasku "ulozit", aby vydrzela potrebnych 18 let?
slice Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 tiež si myslím, že pokiaľ to nebudú rolexy, tak nemá význam v lade držať nejaké hodiny a odovzdať ich po 18 rokoch. bude to úplne mimo. jak hodiny tak aj obdarovaný. pri danej príležitosti treba kúpiť čerstvé, dizajnovo aktuálne a dogravirovať ich. teraz treba odložiť skôr tú flašu. slivovica sa zakopáva, ale ani kvalitná whyskey nemusí byť zlá..
lucid Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Tenhle napad ma take neco do sebe.. :-)Jakou flasku "ulozit", aby vydrzela potrebnych 18 let? tiež si myslím, že pokiaľ to nebudú rolexy, tak nemá význam v lade držať nejaké hodiny a odovzdať ich po 18 rokoch. bude to úplne mimo. jak hodiny tak aj obdarovaný. pri danej príležitosti treba kúpiť čerstvé, dizajnovo aktuálne a dogravirovať ich. teraz treba odložiť skôr tú flašu. slivovica sa zakopáva, ale ani kvalitná whyskey nemusí byť zlá..Slivovice se sice "tradičně" zakopává, ale pít se pak dá často se sebezapřením, naprostá většina (původně kvalitní slivovice) stojí za pendrek: všichni kolem se sice tváří jaká je to lahoda, aby neurazili, ale není. Pokud uleželou slivku, tak pět, max. sedm let, pak ten čas pracuje proti ní. Whisky možná, ale myslím, že ta zraje jinak než ve flašce. Tak našetři a kup ty Rolexky, za 18 let cena NOS asi bude jindy. V tom případě bych ale do nich nic neryl, kdyby se mladej rozhodl je prodat.
ondra_v Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Co třeba koupit 3x Glenfiddich 18 yo Small Batch Reserve 40 0,7l http://www.gentlestore.cz/shop/glenfiddich-18-yo-small-batch-reserve Jednu vypít nyní na oslavu a druhou vypít v průběhu let a třetí nechat na pak a zároveň pak přikoupit ještě jednu novou (aby obdarovaný dostal jednu 18+18let a druhou 18let).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se