Chronopetr Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 V 8. 8. 2020 v 21:01, pool1975 napsal: Zase Jardo, ja ty koklopy proste nedavam. A tento byl obzvlast velky;) Reaguji dost se zpožděním a možná blbě. Rozumím tomu správně, že kyklop jde svépomocí odloupnout? Nebo je to záležitost zkušenýho hodináře? Nebo jsem to pochopil blbě a je nutná výměna sklíčka? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 ano jde sloupnout.. viz třeba toto video: https://www.youtube.com/watch?v=ycgh7GM8kMc otázkou je, zda se na to cítíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 jde to osobně jsem si ještě sundal lunetu, abych jí nějak neopálil a nespálil o-kroužek v lunetě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Kluci, vim, ze to sem asi uplne nepatri, ale kde sehnat vlozku lunety na SKX007? Ja ji teda potrebuju na stary zelvy, ale predpokladam, ze bude stejna, ne? Jenom je teda zkosena smerem ke sklu, coz u 007 asi neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Pasovat by to mělo, já bych být tebou zkusil Koscom. Je teda asi milion dalších možností, kde lunetu na SKX koupit, ale tady budeš mít aspoň jistotu, že bude origo, na ebay aby člověk ty fotky zkoumal s lupou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Hm, hm, to me nenapadlo. Ale mas recht, ze tam bude asi jistota, ze bude origo, zadnou AM nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Jinak pokud chceš teda alternativu, tak zkus Speedtimer :)) Ale tam budeš muset hodně prohledávat, co je origo a co AM a cenově se to už asi dneska moc nevyplatí... Ale aspoň tam má u AM dílů uvedený, že jsou AM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Pozor na to hoši, vložka lunety pro SKX a želvy není stejná! I lunety samotné jsou rozdílné. Ale myslím, že origo budeš shánět dost těžko, a bude to rozhodně něco koštovat. (watchmaterial.com) AM dílů pro modifikace bych se vůbec nebál, když nebudeš kupovat na Alli, ale od ověřených AM výrobců. Mají fakt na výběr spoustů povedených designů a materiálů vložek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 před 2 hodinami, Vozman napsal: Pozor na to hoši, vložka lunety pro SKX a želvy není stejná! I lunety samotné jsou rozdílné. Fakt? Tady píšou, že by to pasovat mělo... https://www.namokimods.com/pages/seiko-bezel-insert-sizes A kdysi jsem tuším právě na Speedtimeru kupoval Pepsi lunetu na vintage 6309, která myslím měla v popisku, že je taky na SKX. Ale ruku do ohně bych za to nedal, už to pár let bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Před hodinou, VojtaB napsal: Fakt? Tady píšou, že by to pasovat mělo... https://www.namokimods.com/pages/seiko-bezel-insert-sizes A kdysi jsem tuším právě na Speedtimeru kupoval Pepsi lunetu na vintage 6309, která myslím měla v popisku, že je taky na SKX. Ale ruku do ohně bych za to nedal, už to pár let bude... Našel jsi si sice dobrý příspěvek od super výrobce. Ale chce to přečíst celé a pořádně, pak mi dáš za pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 (upraveno) To by mě taky zajímalo, co tam je jinak než že SKX007/009/173/175 pasuje na 6105-8110, 6306-7000, 6309-7040, 6309-7290, 7002, 7549. Upraveno 22. března 2021 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 No ja si myslim, ze jsou ty vlozky asi stejny, ne? Jenom teda to zkoseni nevim, jak vymyslet. Tak kde ji mam teda shanet, Koscom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Dobře tedy, možná už vám to bude takhle stačit... SKX007/SKX009 Outer Diameter: 38.0 mm Inner Diameter: 31.5 mm Seiko SRP Turtle Outer Diameter: 39.1 mm Inner Diameter: 32.5 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 (upraveno) Voz myslim, ze kolegovia sa bavia o kompatibilite starych Zelv s SKX. Nie SRP. Tie mozu mat mensiu lunetu, ale hadat sa nejdem. Upraveno 22. března 2021 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 (upraveno) Presne tak. Ted jsem to zmeril a na mejch starejch zelvach ma ta vlozka 38mm, takze by to melo bejt tak, jak psal pebe. Nemate nekdo v supliku, prosim? Upraveno 22. března 2021 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 V tom případě nevím, vím jen rozdílech mezi SKX a SRP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 před 8 hodinami, Spongebob napsal: ano jde sloupnout.. viz třeba toto video: https://www.youtube.com/watch?v=ycgh7GM8kMc otázkou je, zda se na to cítíš Díky, omrkl jsem to a i když to nevypadá uplně nezvladatelně, tak já do toho sám rozhodně nejdu :-). Takže buď vybírat bez kyklopa nebo si zvyknout nebo investovat do safíru. Zatím a) bude moje cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 před 1 minutou, Chronopetr napsal: Díky, omrkl jsem to a i když to nevypadá uplně nezvladatelně, tak já do toho sám rozhodně nejdu :-). Takže buď vybírat bez kyklopa nebo si zvyknout nebo investovat do safíru. Zatím a) bude moje cesta. Já bych do toho taky nešel Ale když oslovíš Pražské Hodinářství, Onyx nebo zkusil tady místního guru Jeronima...tak tihle všichni jsou myslim tohodle za úplatu chopni. Pokud by se jednalo o Hardlex, určitě bych řešil rovnou výměnou za safír bez kyklopa (mě tedy kyklop nevadí - uvidím časem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 před 5 hodinami, VojtaB napsal: Fakt? Tady píšou, že by to pasovat mělo... https://www.namokimods.com/pages/seiko-bezel-insert-sizes A kdysi jsem tuším právě na Speedtimeru kupoval Pepsi lunetu na vintage 6309, která myslím měla v popisku, že je taky na SKX. Ale ruku do ohně bych za to nedal, už to pár let bude... Omlouvám se, nepostřehnul jsem, že se tu jedná o old želvy a ne o nové SRP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Nevalí se někomu doma těsnící okrouzek pro lunetu na nové želvy. Koupil jsem jedny bazarové a vikle se jim luneta. A je celá taková volnější. Popřípadě nevíte kde je můžou mít? Nechce se mi to zatím objednávat mimo republiku. Díky K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se