People Odesláno 7. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 mam celu lunetu zo zltych zelv. 1500kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Spíš bych potřeboval stříbrný font jelikož nechci měnit hardlex a ostatní vložky jsou vysoké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Zajimavy mod. Cifr samurai, luneta made in poland. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Ručky ala sbdx011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Nevim jestli zajimavy, ale kazdopadne to je skaredy Teda promin, to jsou tvoje nebo fotka z netu? Tak jako tak, ta kombinace tem hodinkam dost ublizuje, podle meho nazoru. Ale nic ve zlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) Luneta je hrozná o tom žádná, spíš se mi líbí cifr a lumi vložka.# jestli to je lumi vložka. Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem Simon Alexander Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Jako že jsem skoro vždycky pro origo vzhledy, tak ta luneta mi přijde parádní, ale to bude asi tim, že sem měl Fortisky zubatice a tady je to něco podobnýho . Celý kombo je parádní, jediný co se mi nelíbí je ta středová linka v ručičkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 ....ručičky by som povedal ,že su s Atlasov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaktus22 Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Ahoj, jsem tady novy.Teda ctu Vas uz 3-4 mesice a dekuji Vam za osvetu ale tak trochu Vas nemam rad, protoze z meho jasneho vyberu Orient Mako, vznikly SKX no a ted neco cim jsem vzdycky opovrhoval ale stalo se mi to co Vam vsem, omylem jsem si je zkusil. Zbytek zkratim, pod vase nazory tady bych se jen podepsal. Ted Vas ovsem prosim o radu.Budou to me prvni automaty a nechci si zkazit radost.Doporucili byste mi overeny zahranicni web, kde si muzu Zelvy objednat? Spocital jsem si v jine Vasi sekci, ze pokud na me celnici prijdou a zaplatim vypalne, dopravu(statu? I kdyz hodinky dorazily, takze jaksik tu dopravu uz asi nekdo platil,ze?) clo a hlavne dph porad usetrim 2000 proti obchodu + je tady moznost, ze me nevyhmatnou kdyz ted toho asi nemaji malo. Diky a piste fotte dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Dopravu platíš jen shopu. U nás z ní zaplatíš DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaktus22 Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Mluvim o neuznanem freeshippingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 (upraveno) Mluvim o neuznanem freeshippingu. Dle mého je to loterie, je šance že to neproclí ale moc bych stím nepočital.Někdo tu psal že v poslední době např. z http://www.creationwatches.com proclívají už vše. Jako gift neposílají. A ted otazka-vyplatí se, ikdyž bys poplatil vše a ušetřil, přijd o 2 roční zaruku která je u CZ vyrobku. Pokud se nepletu zahraniční eshopy nabízí pouze roční. Upraveno 12. prosince 2017 uživatelem 01axel01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaktus22 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Prosustroval jsem forum, nasel sekci eshopy a uz jsem opet v obraze.Zvazim tri moznosti. Cz 10500, EU 8900+doprava, sky\creation 6500 pokud projde, 8500 pokud ne. Zaruku uvadi vseci.Diky za odpoved.Uz bych nerad zahlcoval vlakno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 (upraveno) Prosustroval jsem forum, nasel sekci eshopy a uz jsem opet v obraze.Zvazim tri moznosti. Cz 10500, EU 8900+doprava, sky\creation 6500 pokud projde, 8500 pokud ne. Zaruku uvadi vseci.Diky za odpoved.Uz bych nerad zahlcoval vlakno.I když je to dotaz tady OT, tak jen krátce o třech hlavních asijských eshopech: jedná se o mou zkušenost, žádná jedna paní povídala:Creationwatches: zrovna minulý týden jsem jednu zásilku obdržel. Posláno jako gift, prošlo bez pozornosti. Bylo zasláno jako doporučený dopis, dodání cca 14 dnů. Pokud chceš k hodinkám ale i krabičku, pak počítej s tím, že Ti to pošlou dopravní společností, nejčastěji Fedexem, i když si tuto volbu při objednávce nezatrhneš. To už pak přes celnici jde, dopravce ti pak naúčtuje svoje služby + DPH. Dotazoval jsem se jich a odpověděli mi, že se omlouvají, ale SingPost jednak těžší zásilky s boxy nepřepravuje, jednak mají špatnou zkušenost s jejich vykrádáním, takže je výhradně posílají dopravní společností. Tím ale neříkám, že ti nezachytí i běžnou zásilku, je to tak 50:50.Skywatches: pokud můžu, beru od nich. Ceny u nich pravidelně kolísají a jde u nich nakoupit velmi dobře. Mně všechny zásilky prošly bez dopočtu, někdo si ale kdysi stěžoval, že zásilku na celnici zadrželi a musel doplácet. Mluvím samozřejmě o Čechách a Moravě, na Slovensku je situace jiná: tam myslím stále ani nezasílají. Shodou okolností jsem před pár dny kupoval pro známého: včera mu přišly, rovněž OK.Watcheszone: pokud si připlatíš cca v průměru 10 dolarů (záleží na ceně hodinek), pak máš možnost si to poslat jako "Duty Free Shipment to EEA", což v praxi znamená, že hodinky jsou ti doručeny nejčastěji jako balíček z Velké Británie, a to bez doplatku, protože zásilka je vypravena z EU. Zkoušel jsem několikrát, doručeno cca do 10 dnů a bez problémů. Služba je ale pouze pro zásilky do částky 300 dolarů. Např. dražší hodinky tímto způsobem poslat nelze: pouze klasicky a v tom případě máš pravděpodobnost cca 80 %, že se ti zdrží na celnici a budeš doplácet. Upraveno 13. prosince 2017 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 S Creationwatches ses indivindi domluvil na poslani bez krabicky jako gift? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 ... 777 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 S Creationwatches ses indivindi domluvil na poslani bez krabicky jako gift?U poslání máš dvě možnosti: buď si to necháš poslat DHL (omlouvám se že jsem předtím napsal Fedexem) nebo si zvolíš variantu Registered Airmail (což je bez boxu), kdy Ti to pošlou jako doporučený dopis a aspoň u mne označený jako gift. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Presne tak, akurat dnes nieco objednane. DHL dorucenie 2-4 dni, postou 10 - 14 dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 (upraveno) Tak to tady trochu podporim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. prosince 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se