01axel01 Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 (upraveno) HOTOVOkeramika s lumisafír s ARsprávná vteřinovkakanži dny (černá sobota!!!)pruhled na stroj reissue dle M@china Mě se tvůj mod líbi moc. Jak vylepšit už tak krasné hodinky a nezměnil jsi charakter želv. Ty tvoje želvy se mi na tomto foru líbí zatím nejvíc. Upraveno 10. února 2018 uživatelem 01axel01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 HOTOVOkeramika s lumisafír s ARsprávná vteřinovkakanži dny (černá sobota!!!)pruhled na strojreissue dle M@chinaSuper, dobra prace.Jsem rad, ze jsou v dobrych rukach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 M@chino: super mod. Líbí se mi, že charakter byl zachován resp. podtrhnut a přitom se řada věcí vylepšila. Jen dýnko bych nechal origo, protože se není moc na co koukat a vlnka k Seiko potápkám patří. Fakt suprovní hodinky. Já mám ty svoje želviska taky moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Skvělá fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Nádherný výsledek! Gratuluji k origo hodinkám. Cenově tě to celé vyšlo na kolik?No. Je to koníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Nádherný výsledek! Gratuluji k origo hodinkám. Cenově tě to celé vyšlo na kolik?Tak ještě jednou: Nádherný výsledek! Gratuluji k origo hodinkám. Cenově tě to celé vyšlo na kolik?No. Je to koníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Naposledy ... nevkládá mě to celý text Nádherný výsledek! Gratuluji k origo hodinkám. Cenově tě to celé vyšlo na kolik?No. Je to koníček . Odzkoušeno 3x new Seiko SRP, 3x keramická luneta, 3x safír a 2x vteřinovka. Cenu servisů si už nepamatuji. Ale cenu dílu jsem dal dohromady. Hodinky mě stejně zabavila přítulka a já teď nosím parádní Ricoh SpaceKing. Takže: Keramická luneta 60$ SGDDD safír 60$ SGDVtřinová ručka 13$Kanži dny 42$Dýnko 38$ Navíc jsem dokupoval Steinhart MESH (na fóru cca 1200Kč), který má správnou tloušťku k nožkám pouzdra ( a vyzkoušel ?pár? EBay Meshu ). Želvy mám prostě rád ... a zvažuji, ze si z rodinných důvodu poskládání další ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 ak pod to prehladne dynko neplanujes dat minimalne tento rotor, tak by som nechal plne dynko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Průhled je tak trošku moje úchylka ... a pravdou je, že vybočuje ze směru k původním želvám. Ale rotor měnit neplánuji ... 6309 nebyl taky žádný krasavec. Srdíčko pod pruhledem vypadá přesně tak jak má vypadat srdce Seiko želv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedojed Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Ahoj.Konečně jsem se rozhodl a objednal modré želvy na Skywathes.V emailu potvzujícim objednání píšou asi toto.POZNÁMKA: PRO AUTOMATICKÉ HODINYDATUM BUDETE ZMĚNĚNĚ BĚHEM OD 9:00 DO 4:00,Hodinky jsou navrženy tak, aby se kalendář změnil jednou za 24 hodin. Značka 12 O 'Clock určuje AM / PM ...Proto mezi tímto časem ručně neupravujte datum, protože by mohlo dojít k poškození zařízení uvnitř.Jak tomu rozumět?Abych něco nepokazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 13. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 TaktoDATUM BUDETE ZMĚNĚNĚ BĚHEM OD 9:00 DO 4:00,Hodinky jsou navrženy tak, aby se kalendář změnil jednou za 24 hodin. Značka 12 O 'Clock určuje AM / PM ...Proto mezi tímto časem ručně neupravujte datum, protože by mohlo dojít k poškození zařízení uvnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 nedojed: ručně v hodinkách nepřetáčet/nenastavovat datum v daném časovém rozmezí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedojed Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Od 9 do 4 by se teda neměl nastavovat datum.Jen že mam už doma jedny se stejnym strojkem a nevěděl jsem to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Píšou to v manuálu u více značek. Mohl bys to strhnout. Musíš si správně nastavit AM/PM a laicky řečeno to znamená nepřetáčet v daném období před a po půlnoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 A nebo skočit k hodinářovi a nechat nastavit jiný čas přetáčení. Třeba takový kdy spíš a nemáš potřebu přetáčet datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 (upraveno) Je to jednoduché, když máš špatné datum, tak: 1. hodinky zastavíš, korunka na 2. pozici2. nastavíš 6 hodin3. korunka na 1. pozici, navrtíš včerejší den (třeba úterý)4. korunka na 1. pozici, navrtíš včerejší datum (třeba 13.)5. korunka na 2. pozici, přejedeš půlnoc, datum a den se nastaví správně na dnešek, nastavíš čas (tzn. případně ještě přejedeš poledne) Kdybys se dnem / datumem vrtěl někde v horní půlce ciferníku tak riskuješ že strhneš mechanismus překlápění data. Upraveno 14. února 2018 uživatelem Dee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Potunene Pepsiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Pěkně pěkně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoroastro Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Moje prvni Seika! Využil jsem dovčy na Floridě a koupil na Jomashop, celková cena 4.890,-Kč ;-) Parádní hodinky, a za tuhle cenu můj bezkonkurenčně nejlepší hodinkový kup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Dnes poprvé na novém crafteru. Včera dorazil. Krasne voní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se