Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

HOTOVO

keramika s lumi

safír s AR

správná vteřinovka

kanži dny (černá sobota!!!)

pruhled na stroj

reissue dle M@china

Mě se tvůj mod líbi moc. Jak vylepšit už tak krasné hodinky a nezměnil jsi charakter želv. Ty tvoje želvy se mi na tomto foru líbí zatím nejvíc. 

Upraveno uživatelem 01axel01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

M@chino: super mod. Líbí se mi, že charakter byl zachován resp. podtrhnut a přitom se řada věcí vylepšila. Jen dýnko bych nechal origo, protože se není moc na co koukat a vlnka k Seiko potápkám patří. Fakt suprovní hodinky.

Já mám ty svoje želviska taky moc rád.

FCDZe7V.jpg

Odkaz ke komentáři

Naposledy ... nevkládá mě to celý text

Nádherný výsledek! Gratuluji k origo hodinkám. Cenově tě to celé vyšlo na kolik?

No. Je to koníček . Odzkoušeno 3x new Seiko SRP, 3x keramická luneta, 3x safír a 2x vteřinovka. Cenu servisů si už nepamatuji. Ale cenu dílu jsem dal dohromady. Hodinky mě stejně zabavila přítulka a já teď nosím parádní Ricoh SpaceKing. Takže:

Keramická luneta 60$ SGD

DD safír 60$ SGD

Vtřinová ručka 13$

Kanži dny 42$

Dýnko 38$

Navíc jsem dokupoval Steinhart MESH (na fóru cca 1200Kč), který má správnou tloušťku k nožkám pouzdra ( a vyzkoušel ?pár? EBay Meshu ). Želvy mám prostě rád ... a zvažuji, ze si z rodinných důvodu poskládání další ...

Odkaz ke komentáři

Průhled je tak trošku moje úchylka ;)... a pravdou je, že vybočuje ze směru k původním želvám. Ale rotor měnit neplánuji ... 6309 nebyl taky žádný krasavec. Srdíčko pod pruhledem vypadá přesně tak jak má vypadat srdce Seiko želv...

Odkaz ke komentáři

Ahoj.Konečně jsem se rozhodl a objednal modré  želvy na Skywathes.V emailu potvzujícim objednání píšou asi toto.

POZNÁMKA: PRO AUTOMATICKÉ HODINY

DATUM BUDETE ZMĚNĚNĚ BĚHEM OD 9:00 DO 4:00,
Hodinky jsou navrženy tak, aby se kalendář změnil jednou za 24 hodin. Značka 12 O 'Clock určuje AM / PM ...
Proto mezi tímto časem ručně neupravujte datum, protože by mohlo dojít k poškození zařízení uvnitř.

Jak tomu rozumět?Abych něco nepokazil.

Odkaz ke komentáři

Takto

DATUM BUDETE ZMĚNĚNĚ BĚHEM OD 9:00 DO 4:00,

Hodinky jsou navrženy tak, aby se kalendář změnil jednou za 24 hodin. Značka 12 O 'Clock určuje AM / PM ...

Proto mezi tímto časem ručně neupravujte datum, protože by mohlo dojít k poškození zařízení uvnitř.

Odkaz ke komentáři

Je to jednoduché, když máš špatné datum, tak:

1. hodinky zastavíš, korunka na 2. pozici

2. nastavíš 6 hodin

3. korunka na 1. pozici, navrtíš včerejší den (třeba úterý)

4. korunka na 1. pozici, navrtíš včerejší datum (třeba 13.)

5. korunka na 2. pozici, přejedeš půlnoc, datum a den se nastaví správně na dnešek, nastavíš čas (tzn. případně ještě přejedeš poledne)

Kdybys se dnem / datumem vrtěl někde v horní půlce ciferníku tak riskuješ že strhneš mechanismus překlápění data.

Upraveno uživatelem Dee
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...