Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Lub: co to na nich, prosím Tě, máš ten hnědý řemen s prošíváním? Ten se mi dost líbí. Navíc krásně sedí a neodhaluje stěžejky. Já na želvách střídám originál náramek s koženým nato, jedním RIOS řemenem a jedním HIRSCH voděodolným - a zejména ten hirsch dost odhaluje na jedné straně stěžejku. Malinko i ty ostatní, ale to si člověk ani nevšimne. Rozteč nožiček jsem přeměřoval a je to přesně 22 mm, ten hirsch řemen je pod 22 mm, nějakých 21,5. Je to detail, ale mně tyhle detaily serou. Napadlo mě, jestli to není tím, jak se řemen rve na ty tlustý seiko stěžejky. Objednal jsem si jich pár navíc a nechávám je v těch řemenech a pravda je, že do toho hirsche je narvat byla největší potíž. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

všiml jsem si až teď... hele, ten řemen byl můj první nákup u aliexpressu..

https://de.aliexpress.com/item/Hand-Made-Genuine-Leather-Watch-Band-Strap-for-P-Watch-20mm-22mm-24-mm-With-Black/32362848795.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.JsW2SE

a byl jsem mile překvapenej, jak kvalitní za ty prachy je. v řemenu byly zastrčený ocelový trubičky (je to vidět na fotkách v odkaze) o průměru tlustých seiko stěžejek, takže buď do nich šlo vložit normální stěžejky nebo trubičky vysunout a dát tam seiko diver stěžejky. prostě super. navíc je fakt hodně pohodlný.

obecně ale kůži moc nenosim, takže střídám nato. origo guma taky pohodlná, ale až moc přilnavá/lepivá - jak k zápěstí, tak na nečistoty..

post-5667-0-05168800-1521195137_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...