Bushman Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Lub: co to na nich, prosím Tě, máš ten hnědý řemen s prošíváním? Ten se mi dost líbí. Navíc krásně sedí a neodhaluje stěžejky. Já na želvách střídám originál náramek s koženým nato, jedním RIOS řemenem a jedním HIRSCH voděodolným - a zejména ten hirsch dost odhaluje na jedné straně stěžejku. Malinko i ty ostatní, ale to si člověk ani nevšimne. Rozteč nožiček jsem přeměřoval a je to přesně 22 mm, ten hirsch řemen je pod 22 mm, nějakých 21,5. Je to detail, ale mně tyhle detaily serou. Napadlo mě, jestli to není tím, jak se řemen rve na ty tlustý seiko stěžejky. Objednal jsem si jich pár navíc a nechávám je v těch řemenech a pravda je, že do toho hirsche je narvat byla největší potíž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 všiml jsem si až teď... hele, ten řemen byl můj první nákup u aliexpressu.. https://de.aliexpress.com/item/Hand-Made-Genuine-Leather-Watch-Band-Strap-for-P-Watch-20mm-22mm-24-mm-With-Black/32362848795.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.JsW2SE a byl jsem mile překvapenej, jak kvalitní za ty prachy je. v řemenu byly zastrčený ocelový trubičky (je to vidět na fotkách v odkaze) o průměru tlustých seiko stěžejek, takže buď do nich šlo vložit normální stěžejky nebo trubičky vysunout a dát tam seiko diver stěžejky. prostě super. navíc je fakt hodně pohodlný.obecně ale kůži moc nenosim, takže střídám nato. origo guma taky pohodlná, ale až moc přilnavá/lepivá - jak k zápěstí, tak na nečistoty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Želvy pod drobnohledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Dobrý makrouš - yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Dají se ty oranžové želvy už někde koupit?Zajímala by mě cenovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 30. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 niekde sa fb som to nasiel, 2 kusy chybaju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 nezdá se vám, že už to trochu přeháněj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Trochu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 samo ze im jebe. ved normalny chlap rozozna len 16 farieb (minus dve, cierna a biela) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 ještě budou letos ty Save the Ocean Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Malý želvy sem patří taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Nie http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/113279-seiko-mini-%C5%BEelvy/page-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Tak nic no :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 ještě budou letos ty Save the Ocean Letos toho ešte môže byť . Ešte napríklad chýbajú zelené, fialové, žlté... Nehovorím o možných kombináciách so zlatým alebo PVD puzdrom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 jako by si už z toho v seiku sami dělali prdel. prostě to ňáktak degraduje všechny ty normální zažitý modely mi připadá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Ja tam treba nevidim zadne vesele barvy. Zluta a oranzova limitka by mely byt must. A svetle zelena plus ruzova taky fajn:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Krásné plastické indexy a za mě moc pěkná pyramida textu - neslavné Prospex X mi vůbec nevadí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jura84 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Zdravím, nevíte někdo kde sehnat korunku na SRP777 ? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Želvy jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se