Panchart Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 To, že upalujou cca +45v/d už jsem psal, ale dneska jsem je v práci odložil na korunku a to je fofr +366v/d ¨To už je dost, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povolnyj Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 To je dost divný, já mám dva měsíce modráky, pokládám na korunku a jdou 2.5s do plusu za den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povolnyj Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 BTW pro změnu na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 To, že upalujou cca +45v/d už jsem psal, ale dneska jsem je v práci odložil na korunku a to je fofr +366v/d ¨To už je dost, že?Tak i 45 sec je dost. Servis! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 To, že upalujou cca +45v/d už jsem psal, ale dneska jsem je v práci odložil na korunku a to je fofr +366v/d ¨To už je dost, že?To bude slepenej vlásek. Stačí s nima pořádně jebnout o hranu stolu, ono se to uvolní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Pán je opravář to se pozná Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Ale on to určitě myslí vážně :-D Uz to tady jednou bylo.. zabalit do ručníku a nějakých hader a prostě jebnout :-D ale já bych na to neměl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Věřím tomu že to pomůže, ale já jsem si to prostě nemohl odpustit. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 ja si takhle opravuju rusky hodinky. jenom bacha at si zbytecne neorvete ten stul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 (upraveno) Tak jsem s nima právě jebnul v utěrce o mramorovej stůl, uvidíme Upraveno 17. října 2019 uživatelem Panchart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 (upraveno) Kuci, pokud to nejsou ruske hodinky, tak tato technika nefunguje. Nebot Seiko (vlastne nikdo jiny) nema v hodinkach instalovany membranovy system, ktery pri silnych otresech dokaze uvnitr vytvorit samomazne a zaroven odmastovaci tlakove viry. Tak bacha na to ....... Upraveno 18. října 2019 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 No, nezměnilo se vůbec nic, pořád upalujou jako Zátopek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Ja ti to rikal..........pokud to neni ruske, tak to fungovat nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Njn, jsem pořád neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safranek Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Dneska je to mesic, co je mam.Nosim je jen po praci a o vikendu. Na noc je pokladam na bok, korunkou nahoru.Jedou +12s/d.Zkousel jsem je pokladat na dynko a to se zrychli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safranek Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Dneska je to mesic, co je mam.Nosim je jen po praci a o vikendu. Na noc je pokladam na bok, korunkou nahoru.Jedou +12s/d.Zkousel jsem je pokladat na dynko a to se zrychli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 (upraveno) Pánové, jelikož želvy v pátek odpoledne sundám a nandám až v pondělí ráno (přes víkend jedu Géčka), nevydržej bohužel do pondělí ráno natažený. Tak bych si chtěl dopřát nějakej winder, abych je nemusel každý pondělí ručně nastavovat. Neměl by někdo tip na nějakej levnej? Upraveno 23. října 2019 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Vrtič na jedny hodinkY je teď v prodejním vlákně http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/132822-winder-conrad/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Dovolím si jednu pracovní. Želvy jsem si vyzvedl po servisu v pražském, a šlapou úplně parádně. Dík vám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Pánové, jelikož želvy v pátek odpoledne sundám a nandám až v pondělí ráno (přes víkend jedu Géčka), nevydržej bohužel do pondělí ráno natažený. Tak bych si chtěl dopřát nějakej winder, abych je nemusel každý pondělí ručně nastavovat. Neměl by někdo tip na nějakej levnej?ja som nedavno kupoval odtial a spokojnost https://www.klarstein.sk/Moderne-byvanie/Natahovace-na-hodinky/ myslim ze cenovo jeden z naj obchodov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se