tomas7 Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Jo, ta modrofialová je na světle hodně zajímavá. Ale je problém to vyfotit. Naživo je to úplně jinde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Mobilovka, hrůza. pardon... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Seiko Turtle The Blue Lagoon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Zdravím pánové, nevím jestli to patří sem, ale vzhledem k tomu, že jsem již jednou napálil, ale naštěstí to pro mě dopadlo dobře a nechci aby někdo jiný dopadl hůř...tak to sem radši prsknu. Na Aukru jsem dnes natrefil na tutu aukci a již podle fotek je jasný, že to je kopie....prodávaná jako Seiko PADI Turtle, za zajímavou cenu(Aukce od 999 Kč, kup teď za 3305 Kč) https://aukro.cz/seiko-automaty-6962779866 PS: Né, že bych chtěl být práskač, ale tuto se mi prostě nelíbí.....nevíte jestli jde na Aukru nahlásit podvodný inzerát(aukci)??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 na fore sa to uz riesilo, a na aukre https://aukro.cz/kontakt?category=4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 (upraveno) na fore sa to uz riesilo, a na aukre https://aukro.cz/kontakt?category=4 Děkuji za odkaz, nějak jsem se k tomu nedokázal proklikat...jinak, nevím jestli opravdu "náhoda", ale aukce byla bez jakéhokoliv mého přičinění ukončena Upraveno 19. února 2020 uživatelem Cukov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Boli aj na bazosi, samozrejme inzerovane ako original. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Měl by někdo tip na pohodlnější sponu? Ideálně neplechovou a bez extenze. Pořídil jsem první želvy a ta spona mi moc nesedí. PS: člověk by si myslel, že tah s dutinkama na osičkách v roce 20 už nikdo prodávat nebude...hrozně debilní systém, ale furt lepší, než bondovky s dvěma dutinkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 (upraveno) Asi to nebude podle tvých představ, ale mám na želvách super jubilee a jako sponu jsem pořídil 18mm sponu s extenzí ze seiko monster... Maximální pohodlí a spokojenost. Jako mít sponu na potápkách bez extenze, tak to bych nedal... Měl jsem na želvách i sponu z marinemastrů, ale je moc velká a přišla mi, že i překážela. Z monster je to přesně ončo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. února 2020 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Má tu někdo SRP773? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Přezuto na letní. Musim říct, že mám rači ten origo Seiko oranž gumák než Crafter Blue. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Neví někdo kdy Uncleseiko plánuje doplnit ty totálně vyprodané zásoby? Na dotaz zatím žádná odpověď. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Odpoveď na otázku neviem, len chcem pochváliť peknú zbierku. Ja mám zatiaľ len 2. Bojím sa, že ich bude viac. Padi a Blue lagoonOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Asi sem divnej, mě stačí jedny černý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 černý jsou pěkný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 V 9. 7. 2019 v 13:59, Olaf napsal: Strašně jsem váhal, jestli pustit svoje stávající STO a nahradit je novejma, pač oboje jsou krásný. Nakonec rozseknuto, starý do prodejního vlákna, nový dnes zakoupeny v Helvetii. Pač mám narozky, chtěl jsem nevystavenej kousek, řikám to klukovi v Koscomu, načež mě dostal větou: "Fakt? Všechno nej, já mam dnes taky narozeniny, 9.7. mínus dekáda a něco od mě"... A přestože byl příjemnej, chtěl jsem mu udělat prodej a nabídl by i lepší cenu, popravdě jsem přiznal, že chci zabalenej kus, a hlavně vybrat z vícero (znáte želvy) a zamířil jsem do Helvetie, kde jsem je vzal... Fotka není moje, ale věrně ilustruje barvy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Má někdo z přítomných některé z těchto STO a nové King Turtle na přímé srovnání? Zdá se mi s odstupem času, že tohle se bude Seiku těžko překonávat. Tyhle reliefni cifry a barvy mě pořád baví, zato ty nové vafle mě moc neoslovily. Asi jsou pro někoho jiného. Nová Manta taky nic moc. černé, Padi a blue lagoon už jsou u želv skoro klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Já jsem si včera řekl, že do želv znovu půjdu, podařilo se mi sehnat pěkné Save the Ocean SRPD21K1 za rozumnou cenu, teď ještě, aby dorazily z USA Dříve jsem měl klasické červenomodrá luneta a jednobarevný modrý číselník a tohle je za stejné peníze o chlup lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se