Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Asi nejni dost dobrej,za ty kacky by tam mel bejt minimalne Hi-beat:-)

asi, viděl bych to za tu cenu na in-house s Si, je to přece Seiko ne :) :)

chtěl jsem si pořídit na léto zas něco jako skx, na tuhle novinku jsem opravdu zvědavej, počkám na první mezinárodní reference a léto bude za dveřmi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud budeme brát evropskou cenu na tahu, tak je mezi SKX a turtle poměr 1,3násobek což není špatné. Nečekám, že by na Sky byly za 150USD x1,3 (mimochodem, to je naprosto nehorázně nízká cena, škoda, že už je mám :-)) ale za Creationovských 178USD x1,3 = 230USD (7000 kč včetně daně) už by možná před létem mohly být.

Odkaz ke komentáři

psal jsem na CreationWatches dotaz, odpověď:

Dear Petr,

We do not have this model in our stock. We can't say for sure when it
will come in stock. Please keep checking in our new arrivals:
http://www.creationwatches.com/products/new-products/

Best regards,
Vanya

Odkaz ke komentáři

Jestli je to tak, a není zrovna kvůli novým "želvám", tak prostě Seiko cítí, že potřebuje něco nového, ovšem ze starých dílů :-) a za stejnou cenu; co by pak prodalo dráže.

"Želvy" jsou na to ideál. Myslím ale, že kdo má SKX do nich nepůjde (můj osobní postoj) - a proč taky? Strojek, ciferník, ručky, luneta jsou úplně stejné, takže akorád to pouzdro. Dnes to pouzdro chápeme jako něco extra, ale narovinu, to rychle pomine (bohužel z části i pro původní želvy) s tisíci prodaných ks. A pak, nemyslím, že ten tvar je nějak lepší než u SKX. Prostě je to jen méně okoukané a je to odkaz na tařka kultovní model.

Takže prostě jak se dělají nová a nová monstra a nové tuňáky, tak máme nové SKX... nic víc, nic míň. A myslím, že to i tak Seiko myslí, jinak by aspoň pozměnilo cifr a ručky.

Všeho se jednou přejí. I o SKX byl nejdřív velký zájem a teď se vyprodávají i za 139 USD ;)

Odkaz ke komentáři

Připadá mi, že modrá barva na modré nebo pepsi lunetě bude vypadat modře jen v jednom úhlu proti silnému světlu a v reálu bude nevýrazně tmavá. Zatímco zlatá má potenciál vypadat dobře ve všech ostatních úhlech.

U SKX009 jsem měnil vložku lunety za taky pepsi ale se světlejší modrou a byl bych rád, kdyby mě to tentokrát minulo.

Odkaz ke komentáři

Je po nich dopyt jak svina a hromadne sa tu caka na brutalne zlacnenie.. hmmmm..

Hneď ako ich vypredajú, Seiko chystá GS dajvre zlacnieť na 700 EUR. Ponúkam Ti 800.

edit: od tých modrých som čakal trochu viac. Na fotke nevyzerajú bohvieako.

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

Nic, chlastám :-)

---

Ale k věci:

- ručky stejný

- luneta stejná

- cifr skoro stejnej, akorát lehce hnusnější (logo X, humpoláčtejší nápisy)

- strojek stejnej - má 3 ručky a 2 díry v cifru na datum / den v týdnu; jestli má uvnitř 3 diamanty navíc, je mi šumaprdel

JEDINEJ rozdíl je to pouzdro. No, možná ještě dýnko.. :.-)

To je REEDICE jako rapid... :-)

Odjinud:Co hulis?Asi to bude dobrej matros,pac tvuj rozbor je kulervouci.Stejnej cifr.Fakt?Stejnej kalibr.?Opravdu?Ty vle,dyt maj spolecny jenom rucky,navic to ma bejt REEDICE!Pouzdro je tricet let stary...ty kravo,to je komparace jak svina...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...