villain83 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Co je se strojkem?Asi nejni dost dobrej,za ty kacky by tam mel bejt minimalne Hi-beat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Asi nejni dost dobrej,za ty kacky by tam mel bejt minimalne Hi-beat:-)asi, viděl bych to za tu cenu na in-house s Si, je to přece Seiko ne :) chtěl jsem si pořídit na léto zas něco jako skx, na tuhle novinku jsem opravdu zvědavej, počkám na první mezinárodní reference a léto bude za dveřmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Proti 4R ani slovo, ale cena tomu neni umerna.Pokud to budeme brat jako nastupce 007 tak cenove jsme dost jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Já furt nevěřím, že se to bude prodávat za ty peníze, za které se objevujou první modely v Evropě anebo Malajsii. Ceny posuzujme až po několika měsících prodeje na Sky nebo Creation. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Retail cena nových SKX taky není žádná láce, viz ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Doufam, ze to spadne, necekam, ze budou stat 150 jak 007, ale 400 je fakt dost.Je to novinka a musi si na sebe vydelat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Pokud budeme brát evropskou cenu na tahu, tak je mezi SKX a turtle poměr 1,3násobek což není špatné. Nečekám, že by na Sky byly za 150USD x1,3 (mimochodem, to je naprosto nehorázně nízká cena, škoda, že už je mám :-)) ale za Creationovských 178USD x1,3 = 230USD (7000 kč včetně daně) už by možná před létem mohly být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 psal jsem na CreationWatches dotaz, odpověď: Dear Petr,We do not have this model in our stock. We can't say for sure when itwill come in stock. Please keep checking in our new arrivals:http://www.creationwatches.com/products/new-products/Best regards,Vanya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Je po nich dopyt jak svina a hromadne sa tu caka na brutalne zlacnenie.. hmmmm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Všeho se jednou přejí. I o SKX byl nejdřív velký zájem a teď se vyprodávají i za 139 USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 (upraveno) ta modra Upraveno 17. prosince 2015 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Jestli je to tak, a není zrovna kvůli novým "želvám", tak prostě Seiko cítí, že potřebuje něco nového, ovšem ze starých dílů :-) a za stejnou cenu; co by pak prodalo dráže. "Želvy" jsou na to ideál. Myslím ale, že kdo má SKX do nich nepůjde (můj osobní postoj) - a proč taky? Strojek, ciferník, ručky, luneta jsou úplně stejné, takže akorád to pouzdro. Dnes to pouzdro chápeme jako něco extra, ale narovinu, to rychle pomine (bohužel z části i pro původní želvy) s tisíci prodaných ks. A pak, nemyslím, že ten tvar je nějak lepší než u SKX. Prostě je to jen méně okoukané a je to odkaz na tařka kultovní model. Takže prostě jak se dělají nová a nová monstra a nové tuňáky, tak máme nové SKX... nic víc, nic míň. A myslím, že to i tak Seiko myslí, jinak by aspoň pozměnilo cifr a ručky. Všeho se jednou přejí. I o SKX byl nejdřív velký zájem a teď se vyprodávají i za 139 USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Já si myslím,že když myslíš že to tak Seiko myslí,tak tím bude myšleno všechno možné,jen ne nové SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 To si tedy nemyslím, že si to takhle Seiko myslí... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 to je strašný, to akorád jinak souhlas (až na ten strojek), na těch živých fotkách žádná sláva, ono se taky nic víc nedá čekat. pepsiny 009 na jubilé maj větší kouzlo..snad jedině ty plastický indexy vypadaj trochu líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Připadá mi, že modrá barva na modré nebo pepsi lunetě bude vypadat modře jen v jednom úhlu proti silnému světlu a v reálu bude nevýrazně tmavá. Zatímco zlatá má potenciál vypadat dobře ve všech ostatních úhlech.U SKX009 jsem měnil vložku lunety za taky pepsi ale se světlejší modrou a byl bych rád, kdyby mě to tentokrát minulo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Odjinud:Co hulis?Asi to bude dobrej matros,pac tvuj rozbor je kulervouci.Stejnej cifr.Fakt?Stejnej kalibr.?Opravdu?Ty vle,dyt maj spolecny jenom rucky,navic to ma bejt REEDICE!Pouzdro je tricet let stary...ty kravo,to je komparace jak svina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 (upraveno) Je po nich dopyt jak svina a hromadne sa tu caka na brutalne zlacnenie.. hmmmm.. Hneď ako ich vypredajú, Seiko chystá GS dajvre zlacnieť na 700 EUR. Ponúkam Ti 800. edit: od tých modrých som čakal trochu viac. Na fotke nevyzerajú bohvieako. Upraveno 17. prosince 2015 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Nic, chlastám :-)---Ale k věci: - ručky stejný- luneta stejná- cifr skoro stejnej, akorát lehce hnusnější (logo X, humpoláčtejší nápisy)- strojek stejnej - má 3 ručky a 2 díry v cifru na datum / den v týdnu; jestli má uvnitř 3 diamanty navíc, je mi šumaprdel JEDINEJ rozdíl je to pouzdro. No, možná ještě dýnko.. :.-)To je REEDICE jako rapid... :-) Odjinud:Co hulis?Asi to bude dobrej matros,pac tvuj rozbor je kulervouci.Stejnej cifr.Fakt?Stejnej kalibr.?Opravdu?Ty vle,dyt maj spolecny jenom rucky,navic to ma bejt REEDICE!Pouzdro je tricet let stary...ty kravo,to je komparace jak svina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 je vidět,že víš,vo co kráčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se