ggrand Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Na WUS poslední poukazují na problém, že vnitřní luneta přesně nelícuje s indexem na 12, protože hodinky co se nyní dostávají do prodeje, nejsou finální kusy určené pro volný trh. Nějaké GS občas :-). Tak jasně, na WUS píší jen lidé stejně jako my tady, ale o tom, že se šmelí s promo hodinkama atd. napsal nějaký seriózní člen, tak třeba to úplný kec není.A nebyl ten seriózní člen náhodou eloga ? Tohle čistý blábol. Seiko prostě nedělá hodinky pořádně poskládané a je jedno, jestli jsou to hodinky z 1., 4., x. té série. Tvrzení něčeho jiného je čistý sebeklam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 (upraveno) Želvy jsou původně 6105-8110, jak píše Honza.Manta. 6309-7040 jsou až druhý typ...Podle toho jak se dohadovali na wus o novy nazev pro novou edici zelv, aby se to nepletlo, a vymýšleli veci jako X-turtle a podobne, tak jsem z toho vyrozumnel, ze puvodni zelvy jsou prave jen ty 6309... Proste az pro ne se ten nazev vzil.. Upraveno 31. prosince 2015 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Onehdá jsem byl za blázna, když jsem se svěřil, že 300m ocelové hodinky se šroubovatelným dýnkem, nožkama a hardlexem odmítám nazývat tuňáky, když originál má titanové monolitické pouzdro, WR600-1000m, safír a je bez nožek. Tady je ten rozdíl ještě menší, ale i tak to chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Kluci, kašlete na to. Prostě část fanoušků nazývá nějaký tvar pouzdra želvím a já a Honza k nim patříme, jiní budou takto nazývat jenom 6309. Ať si to dál každý dělá po svém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Kluci, kašlete na to. Prostě část fanoušků nazývá nějaký tvar pouzdra želvím a já a Honza k nim patříme, jiní budou takto nazývat jenom 6309. Ať si to dál každý dělá po svém Přesněééé! Hele je silvestr, tak proč se hádat? Má se chlastat a bejt na sebe hodní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Tak tak, budte na sebe hodni, a Turtle su 6309 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Právě jsem se vrátil z výpravy na místní ?Portyš? abych ke svému překvapení zjistil, že má nevinná poznámka zde málem vyvolala silvestrovský flame. To jsem vůbec nechtěl a nezamýšlel, nicméně tak jak se model 6105-8000 nedá označit za cpt. Willard (6105-8110), nelze ani ?Willardy? označit za turtle. To je až model 6309-7040. Willardy mají pouzdro asymetrické, želvy naopak symetrické. Ale abych nebyl OT: zde je zmínka jak o těch starých, tak i o těch nových. Hezký zbytek Silvestra a do nového Roku Želvy vše nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Mohu se zdejších odborníků zeptat jestli Armida A7http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/67566-armida-a7-brass/?p=1586030 patří taky mezi tertle pouzdra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Myslím, že skôr patrí typovo do erteple puzdier, ale môžem sa mýliť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Mohu se zdejších odborníků zeptat jestli Armida A7http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/67566-armida-a7-brass/?p=1586030 patří taky mezi tertle pouzdra?jasna paka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Myslím, že skôr patrí typovo do erteple puzdier, ale môžem sa mýliť. Díky, poprskal jsem si monitor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 (upraveno) Právě jsem se vrátil z výpravy na místní ?Portyš? abych ke svému překvapení zjistil, že má nevinná poznámka zde málem vyvolala silvestrovský flame. To jsem vůbec nechtěl a nezamýšlel, nicméně tak jak se model 6105-8000 nedá označit za cpt. Willard (6105-8110), nelze ani ?Willardy? označit za turtle. To je až model 6309-7040. Willardy mají pouzdro asymetrické, želvy naopak symetrické. Ale abych nebyl OT: zde je zmínka jak o těch starých, tak i o těch nových. Hezký zbytek Silvestra a do nového Roku Želvy vše nej. Upraveno 31. prosince 2015 uživatelem TomasH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Po par dnech,jak na ne koukam,tak ty modry se mi zdaj cim dal hnusnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Po par dnech,jak na ne koukam,tak ty modry se mi zdaj cim dal hnusnejsi. Pro mne je to v čistě teoretický rovině nesmyslná barva, jiný než v černé si nedovedu představit, ještě ty zlacený, kdy si můžu hrát jako prcek na pískovišti na to, že mám nějakou limitku, ale když ty barvy jsou potřeba vidět v reálu, třeba nás překvapí a zrovna ta modrá udělá mix klasiky a moderny ... mám ale horší problém, vznikající alergii na X-Factor a tam asi nepomůže nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Pro mne je to v čistě teoretický rovině nesmyslná barva, jiný než v černé si nedovedu představit, ještě ty zlacený, kdy si můžu hrát jako prcek na pískovišti na to, že mám nějakou limitku, ale když ty barvy jsou potřeba vidět v reálu, třeba nás překvapí a zrovna ta modrá udělá mix klasiky a moderny ... mám ale horší problém, vznikající alergii na X-Factor a tam asi nepomůže nic. Je to o tom, čím začneš. Já si pořídil tyhle a to xko v tom naprosto přehlížím, jednoduše je tam nepodstatné. No a už jsem si na něj zvykl a nevadí mi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Já si modrou na 100% nekoupím,protože jsem 13 let přet chmagem nosil bondovky - dost bolo modrej.Ono asi ale záleží jak se vyfotí.X faktor mi vadí dost,myslím(doufám) že to v reálu nebude tak razit,ještě jsem žádné s tímto logem na cifru na živo neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Já měl skoro rok SUN019 a tedy X jsem na nich vůbec nevnimal. A vůbec mi nevadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Podobne na nových Sumách, vôbec ma to nedráždi, aj keď vedel by som žiť bez toho. Zároveň nechápem, načo to začali rýpať skoro všade v tejto triede. Teda asi chápem, ale odmietam chápať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Mne to tam teda vadi fest.Je to asi jedinej duvod,kterej me brzdi...serou to na kazdy druhy hodinky,coz se mi nelibi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 A co je jako na tom Xku spatne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se