Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

lucid-nejsem znalec Seiko,ale moje SKX jsou vsechno,jenom ne kvalitni hodinky:-)Presnost strasna,manipulace s korunkou nejhorsi,jakou jsem kdy zazil.Luneta se otaci,jak se ji zlibi.Suma maj myslim taky dost problemu ne?

Však jo, ale tak je to furt, nejedná se o žádné nevychytané chyby prvních modelů. Seiko má podobné modely jako diskont, takže na chyby kašle.  

Upraveno uživatelem lucid
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já osobně se Seiko problém nemám, na mých je vše absolutně OK, ale zkušenosti některých zdejších členů takové nejsou. A musím říct, že nesedící armovak, problémy s lunetou aj. by mi taky vadily a je jedno, že se nejedná zrovna o GS. Kvalitu by měli držet u všech modelů.

Odkaz ke komentáři

Na chyby by kašlat neměli, kvalitu by měli držet .... dobré rady, ale na špatném fóru. V Japonsku bude management hlavně zajímat, jak si budou na trhu stát - pokud nové želvy v nadcházejících dvou letech nebudou výrazně v plusu, pak možná skončí podobně jako před deseti lety Samuraje ... což bude okamžik, kdy se vyplatí je opravdu koupit :D

Odkaz ke komentáři

lucid-nejsem znalec Seiko,ale moje SKX jsou vsechno,jenom ne kvalitni hodinky:-)Presnost strasna,manipulace s korunkou nejhorsi,jakou jsem kdy zazil.Luneta se otaci,jak se ji zlibi.Suma maj myslim taky dost problemu ne?

Zas co bys za ty peníze chtěl... :)

Já svoje SKX009 kupoval za 160 USD a za to člověk třeba u B nemá ani překlápečku :)

Upraveno uživatelem Jörg8X
Odkaz ke komentáři

ale tvé fotky jim dělají dokonalou reklamu  :photo:

Odkaz ke komentáři

Kamarád z Uhrfora je pořídil před týdnem, ještě je nesundal z ruky a je spokojený, jako želva. Oproti SKX, které má troje, je to prý o dost výše. No a podle komentářů a fotek, které posílá, měl buď kliku, nebo to s tou nekvalitností nebude tak horké.

Odkaz ke komentáři

Kamarád z Uhrfora je pořídil před týdnem, ještě je nesundal z ruky a je spokojený, jako želva. Oproti SKX, které má troje, je to prý o dost výše. No a podle komentářů a fotek, které posílá, měl buď kliku, nebo to s tou nekvalitností nebude tak horké.

Dobrá zpráva.

Odkaz ke komentáři

Mohl bys sem dat link?

Odkaz ke komentáři

Jak moc je podle vás reálné, že tyto nové želvy vytlačí současné SKX? Jsou nové želvy pouze něco jako reedice těch původních želv a doplnění současné řady Seiko potápek, nebo jsou brány spíš jako nástupce SKX, které od teď budou obtížně sehnatelné až budou úplně "discontinued"? 

Jde mi o to, jak moc si mám s nákupem nových SKX pospíšit, nebo zda můžu být v klidu. I přes horší strojek a úroveň zpracování plánuju SKX, protože to soudkové pouzdro želv se mi tolik nelíbí a i si myslím, že velikostně by to na mojí ruku už bylo přes čáru (i když v reálu, kdo ví). Vím, že se SKX vyrábí už snad přes dvě dekády, spíš jen jestli už jsou ve fázi doprodávání nebo tady budou klidně ještě 5 let "strašit"?

Odkaz ke komentáři

Pokud jsem správně zachytil informaci, tak SKX007/009 se přestávají vyrábět. Co tento "terminus technicus" znamená a kdy se výroba úplně ukončí, asi neví nikdo přesně...

Nové želvy by měly být o malý stupínek výš - o tom svědčí, že jsou v řadě Prospex a také tah s plnými koncovkami a potápěčskou extenzí.

V konečném důsledku ale kvalita bude asi srovnatelná ;)

Jelikož se teď řada SKX v mnoha shopech vyprodáva a je možné je pořídit i za cenu pod 150$, tak bych já osobně kupoval, pokud bych měl zájem. S ukončením výroby a distribuce přijdou na řadu spekulanti, kteří levně nakoupí a draze prodají..,

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...