panedge Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 lucid-nejsem znalec Seiko,ale moje SKX jsou vsechno,jenom ne kvalitni hodinky:-)Presnost strasna,manipulace s korunkou nejhorsi,jakou jsem kdy zazil.Luneta se otaci,jak se ji zlibi.Suma maj myslim taky dost problemu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 ... proto řikám, osobně vybírat. To je jediná cesta ... kromě toho mít štěstí, ale na něj se nelze spolehnout. Je to mrcha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) lucid-nejsem znalec Seiko,ale moje SKX jsou vsechno,jenom ne kvalitni hodinky:-)Presnost strasna,manipulace s korunkou nejhorsi,jakou jsem kdy zazil.Luneta se otaci,jak se ji zlibi.Suma maj myslim taky dost problemu ne?Však jo, ale tak je to furt, nejedná se o žádné nevychytané chyby prvních modelů. Seiko má podobné modely jako diskont, takže na chyby kašle. Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) Ale ten "diskont" je živí. Nebo žijou z GS a SKX, SRP atd. mají hlavně pro sebeprezentaci? Na chyby by kašlat neměli. Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Já osobně se Seiko problém nemám, na mých je vše absolutně OK, ale zkušenosti některých zdejších členů takové nejsou. A musím říct, že nesedící armovak, problémy s lunetou aj. by mi taky vadily a je jedno, že se nejedná zrovna o GS. Kvalitu by měli držet u všech modelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 To je takový kolečko, kritizuju a jsem kritizován abychom potom kritizovali společně. Jak už bylo řečeno, co chcete za super kvalitu v ceně hodinek jako jednoho článku tahu z jinejch... Já jí chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Na chyby by kašlat neměli, kvalitu by měli držet .... dobré rady, ale na špatném fóru. V Japonsku bude management hlavně zajímat, jak si budou na trhu stát - pokud nové želvy v nadcházejících dvou letech nebudou výrazně v plusu, pak možná skončí podobně jako před deseti lety Samuraje ... což bude okamžik, kdy se vyplatí je opravdu koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgiano Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Tak snad, když to je prospex, tak to bude jakš takš precizní. Jasně, GS to neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 (upraveno) lucid-nejsem znalec Seiko,ale moje SKX jsou vsechno,jenom ne kvalitni hodinky:-)Presnost strasna,manipulace s korunkou nejhorsi,jakou jsem kdy zazil.Luneta se otaci,jak se ji zlibi.Suma maj myslim taky dost problemu ne?Zas co bys za ty peníze chtěl... Já svoje SKX009 kupoval za 160 USD a za to člověk třeba u B nemá ani překlápečku Upraveno 23. ledna 2016 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 lucid-nejsem znalec Seiko,ale moje SKX jsou vsechno,jenom ne kvalitni hodinky:-)Presnost strasna,manipulace s korunkou nejhorsi,jakou jsem kdy zazil.Luneta se otaci,jak se ji zlibi.Suma maj myslim taky dost problemu ne?ale tvé fotky jim dělají dokonalou reklamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Kamarád z Uhrfora je pořídil před týdnem, ještě je nesundal z ruky a je spokojený, jako želva. Oproti SKX, které má troje, je to prý o dost výše. No a podle komentářů a fotek, které posílá, měl buď kliku, nebo to s tou nekvalitností nebude tak horké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 ale tvé fotky jim dělají dokonalou reklamu Však já je žeru a všechno jim odpustím:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Kamarád z Uhrfora je pořídil před týdnem, ještě je nesundal z ruky a je spokojený, jako želva. Oproti SKX, které má troje, je to prý o dost výše. No a podle komentářů a fotek, které posílá, měl buď kliku, nebo to s tou nekvalitností nebude tak horké.Dobrá zpráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Kamarád z Uhrfora je pořídil před týdnem, ještě je nesundal z ruky a je spokojený, jako želva. Oproti SKX, které má troje, je to prý o dost výše. No a podle komentářů a fotek, které posílá, měl buď kliku, nebo to s tou nekvalitností nebude tak horké.Mohl bys sem dat link? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Mohl bys sem dat link?Jednalo se o soukromou konverzaci přes e-mail a MMS, oficiální recenzi no fórum ještě nepsal;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Kde sa daju najvyhodnejsie objednat? Kamarat ich zvazuje, tak mu chcem s tym pomoct, aby som pred vlastnym objednanim mal moznost ich vyskusat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Jak moc je podle vás reálné, že tyto nové želvy vytlačí současné SKX? Jsou nové želvy pouze něco jako reedice těch původních želv a doplnění současné řady Seiko potápek, nebo jsou brány spíš jako nástupce SKX, které od teď budou obtížně sehnatelné až budou úplně "discontinued"? Jde mi o to, jak moc si mám s nákupem nových SKX pospíšit, nebo zda můžu být v klidu. I přes horší strojek a úroveň zpracování plánuju SKX, protože to soudkové pouzdro želv se mi tolik nelíbí a i si myslím, že velikostně by to na mojí ruku už bylo přes čáru (i když v reálu, kdo ví). Vím, že se SKX vyrábí už snad přes dvě dekády, spíš jen jestli už jsou ve fázi doprodávání nebo tady budou klidně ještě 5 let "strašit"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 SKX je a bude vsude kupa dalsich x let,staci se podivat na ty internety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Neodvážil bych se tvrdit, že úroveň zpracování na SKX je horší než na želvách, bude to zas o štěstí. Taky by mě zajímalo, jestli ještě běží výroba skx, jestli ne, nikdo Ti neřekne, kdy ještě budou a kdy nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Pokud jsem správně zachytil informaci, tak SKX007/009 se přestávají vyrábět. Co tento "terminus technicus" znamená a kdy se výroba úplně ukončí, asi neví nikdo přesně...Nové želvy by měly být o malý stupínek výš - o tom svědčí, že jsou v řadě Prospex a také tah s plnými koncovkami a potápěčskou extenzí.V konečném důsledku ale kvalita bude asi srovnatelná Jelikož se teď řada SKX v mnoha shopech vyprodáva a je možné je pořídit i za cenu pod 150$, tak bych já osobně kupoval, pokud bych měl zájem. S ukončením výroby a distribuce přijdou na řadu spekulanti, kteří levně nakoupí a draze prodají.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se