M@chino Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Já měl taky ty původní, ale nevím jestli se mi to jen zdá, nebyly ty staré víc do kulata?možná ... může to byt zvětšením lug to lug o 2mm proti původním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 New Turtle and Bronze Monster Tuna ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 uz ked sme pri tahoch, strapoch atd. - aka je situacia s modovanim? Na nete som videl, ze safir sa da v pohode zohnat. Neviete nieco lunetach a vlozkach do lunety? Su kompatibilne zo starsich alebo inych modelov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 to by mě taky zajímalo, uvažuju o modrých s pepsi lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Mna by zase zaujimalo ako je luneta riesena a ci sa da napriklad podobne ako na 009 spravit obojsmernou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 (upraveno) To sem četl nějaký report z nějakého srazu.Dal kolovat hodinky s jednosměrnou lunetou a vrátily se s obousměrnou edit: Jak píše kolega pode mnou, olámeš planžetu a jeto. Upraveno 17. února 2016 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Mna by zase zaujimalo ako je luneta riesena a ci sa da napriklad podobne ako na 009 spravit obojsmernou? Pod lunetou je plíšek, který zaručuje jednosměrný chod. Ve starších diverech byla pod lunetou jen kulička, která umožňovala obousměrný chod.Musel bys ten plíšek vyndat a upravit. Dá se to, ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 ... ale už to nejsou divery, ale pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Pod lunetou je plíšek, který zaručuje jednosměrný chod. Ve starších diverech byla pod lunetou jen kulička, která umožňovala obousměrný chod.Musel bys ten plíšek vyndat a upravit. Dá se to, ale...Ano dakujem presne o to mi islo, upravu pliesku mam uz nacvicenu z 009. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Lidi a není luneta a sklíčko shodné s SKX? (pardón za amatérskou domněnku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Zájem je trošku větší, než jsem čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Koncem příštího týdne budeme mít skladem všechny barevné varianty želv, takže kdo má zájem, tak se může zastavit a vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 To sem četl nějaký report z nějakého srazu.Dal kolovat hodinky s jednosměrnou lunetou a vrátily se s obousměrnou edit: Jak píše kolega pode mnou, olámeš planžetu a jeto. To byl pražský sraz a moje LACO Einsatzuhr. oprava v Chronoshopu cca dvanáct set. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Olamovat netreba staci vhodne poohybat tie protizuby, zostane akas-takas aretacia ale luneta bude obojsmerna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Nebyls náhodou na tom srazu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Nie nebol, je to len o tom ze kedze najhlbsie som sa za svoj zivot potopil na dno podolskeho bazena, tak jednosmerne lunety su pre mna neprakticke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Jen nepovidej, takhle s tou zničenou lunetou můžeš umazávat piva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Já měl taky ty původní, ale nevím jestli se mi to jen zdá, nebyly ty staré víc do kulata? Docela rád bych se potkal s majitelem nové legendy a porovnal vedle sebe původní želvy a ty nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Docela rád bych se... Honzo, mrkni prosím Tě na ty svoje původní krasavice, jestli už tenkrát nějaký takový symboly používali, to by mě vážně zajímalo, díky http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/93551-seiko-a-symboly-na-d%C3%BDnku/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Honzo, mrkni prosím Tě ... Hned ti tam odpověď hodím za Honzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se