Viktor Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Viktor: hodíš odkaz? http://www.aliexpress.com/item/20mm-New-High-Quality-Silver-Stainless-Steel-Mesh-Watchband-Bracelet-Diving-Watch-New-parts-Free/2046678070.html Mají ještě jeden levnější s plechovým mechanismem překlápění. Za ty peníze překvapivě dobrý tah. Prodává jednu délku cca 18 cm, ale celkem dobře jde pár řad kleštěma odstranit. Já chtěl původně koupit tah od Tungchoye/Strapcode, mám od nich už jeden 20 mm s motýlovou sponou, ale v 22 mm je teď vyprodaný. Tenhle stál pětkrát míň a nezdá se mi o moc horší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Aktuální info: už jsme je nahodili na shop. Objednal jsem v první várce 10ks a čekám na potvrzení. Seznam zájemců se docela rozrůstá. Jinak cenu zatím nemám potvrzenou, ale jakmile budu vědět, tak to tady napíšu. Na eshopu je jenom hrubý odhad. A pro členy bude zase akční cena Možná bych tam zmínil, že limika zatím není dostupná. Máte tam dodání do 14 dní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Možná bych tam zmínil, že limika zatím není dostupná. Máte tam dodání do 14 dní... Díky za upozornění. Opravím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Viete si ich predstaviz u mna? Ja uz vidim, vsetky tie modro cervene strapy, nata, perlony... juchuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 People, zacinam sa desit toho, ako ma nasledujes v mojich hodinkovych nakupoch.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Vyzerá, že máte podobný vkus P.S. nechcel najprv modré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Ndpc people je do mna. Jedine na co sa teraz treba sustredit, aby mi nespadlo mydlo. Jasne ze chcel modre. Inac jak som mal hafo tych skx tak to boli 009, pepsi. To boli take modrasky na von k jeansom. Striedavo ma omrzeli tak som to predal a zase mi chybali tak som zakupil. Udrziavalo ma to v kondicii. Tieto limitky presne toto splnaju - kikiriki farebnost na hrane z tej spravnej strany, sportovy look, cele dobre. ozelel by som tu farebnu minutovku ale v ramci l.e. je to gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Ted jeste,aby ten kalibr nestal uplne za pi..ka..cu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 moje robia cca 2s denne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Nosím je už týden v kuse a zatím dělají -1s/den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Cervena hodinovka nejen na Padi modelu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 ale k tomu matnemu ciferniku je to dost take... ked poviem "divne", pochopite ze "des a hruza"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Farboslepym to moze byt jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Tyhlo bronzovky tu uz probehly, ale překvapuje me, ze ma bronzove i dynko... Nenechava se normalne ocelove? Bude mit pak asi trochu barevnou ruku, ne? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=2942418 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 (upraveno) Tak ne, už to vidím. Upraveno 10. března 2016 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 (upraveno) Puvodni fotky pripravovaneho kusu vypadaly jako monoblok, ale tahle fotka vypada na doprovrtane a nasazene dynko, ne ? Upraveno 10. března 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Jasný, moje minela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Proč je tam kromě toho debilního xka ještě více debilní "padi"? Želvy budou mít ještě jednu barevnou verzi:http://www.watchesbysjx.com/2016/03/seiko-introduces-padi-special-edition.html Seiko PADI diver SRPA2-1K1.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 zkus si to přečíst a dozvíš se to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Náhodou já už tomu Xku docela přišel na chuť. Důležitý je uvědomit si, že to vlastně není tak úplně X, ale zkřížená písmena S a P, jako Seiko Prospex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se