JaRooN Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Kdo neměl na ruce želvičky, tak nemůže vědět, jak pohodlné a krásné je toto pouzdro oproti 007/009... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Tak ono pouzdro SKX taky není žádný etalon v pohodlnosti nošení, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Grand ty sa nam snazis z nasej korytnacky spravit slonika, ale to sa ti nepodari. - na chrono24 uz som videl, ze predobjednavky s cenou 499usd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Nechápu. Prostě želvy jsou víc posunuté do tool roviny. Chybí lesklá linka na kraji hodinek, lesklá krásná ochrana korunky, společně s užším tvarem pouzdrem z nich dělá univerzály, kterýma želvy nikdy nebudou. Asi ne náhodou se dělaly želvy 12 let, kdežto SKX 27let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Těch 500$ mi připadá přepálené. Při prvních náznacích jsem čekal cca 300$. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 zájem bude velikej,přiznám se,že sem teda taky prvně registroval nižší cenu,ale tohle ještě jde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Ta cena je evropský nesmysl. Z Asie to bude maximálně vo fous dražší než Monstra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Nechápu. Prostě želvy jsou víc posunuté do tool roviny. Chybí lesklá linka na kraji hodinek, lesklá krásná ochrana korunky, společně s užším tvarem pouzdrem z nich dělá univerzály, kterýma želvy nikdy nebudou. Asi ne náhodou se dělaly želvy 12 let, kdežto SKX 27let.S tou výrobou je to trochu zavádějící: kalibr 6309 se dělal cca od r. 1976 a prakticky zachovával periodicitu na trhu těch cca 10 let než byl v roce 1988 vystřídán strojkem 7002. Ten ovšem vycházel z jiného kalibru a ověřovací série nebyla nic moc, možná i proto ta sériová výroba až od r. 1988. Na jeho základu pak vznikl strojek 7Sxx, který se do pouzder SKX začal dávat od r. 1996., takže pokud ta data sedí, pak příští rok to bude 20 let s SKX, což je okamžik na to jeho výrobu skončit nějakou tou limitkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) Snad zelvy splni ocekavani. Kluci, kteri je mate/meli, muzete nam sdelit jeste dalsi zkusenosti, jak se to pouzdro nosi? Preferujete tah, gumu, mesh? Diky.Jak jsou na tom ohledne rozmeru stare - nove? Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Ta cena je evropský nesmysl. Z Asie to bude maximálně vo fous dražší než Monstra.no, Hong Kong tiez bieda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) Já bych cenu řešil až budou venku,podívej se na jiné ceny v tom seiko.at MM300 1990EUR real +-1700/1500EUR,suma SBDC001 689EUR real +- 380EUR. Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 kamilb: možeš mi prosim hodit link na suma za 380.-eur ....dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 kamilb: možeš mi prosim hodit link na suma za 380.-eur ....dakujemPsal +,-. Např. na Skywatches mají SBDC001 za 391 eur, v jednom z eshopů na Rakuten za necelých 346 eur. Hledej, najdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) kamilb: možeš mi prosim hodit link na suma za 380.-eur ....dakujem Je to místní oblíbenec Magi Pokud ti nebude vadit platba předem na účet tak to máš ze Španělska.Občas má pěkné věci za dobré ceny SBDX,SBBN,SBDB atd.. http://www.ebay.es/sch/solojapan/m.html edit: Občas je s nim složitější domluva. Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Počkejte do pátku. Bude zase jednou Black friday. Už jsem dostal email od 3 prodejců... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 .....jj dakujem rozmyšlam ešte o jednej farebnej variante k oranžovym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Počkejte do pátku. Bude zase jednou Black friday. Už jsem dostal email od 3 prodejců...tak potom postni tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 tak potom postni tip Pokud si vzpominam, tak to bylo na Longislandwatch, Amazon a to treti uz nevim. Ale pristi tyden 27.11. budou mit black friday temer vsichni velci US prodejci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Je to místní oblíbenec Magi Pokud ti nebude vadit platba předem na účet tak to máš ze Španělska.Občas má pěkné věci za dobré ceny SBDX,SBBN,SBDB atd.. http://www.ebay.es/sch/solojapan/m.html edit: Občas je s nim složitější domluva.Magi je poslední dobou nějakej vybranej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Asi mu šlápli na krkJeště nedávno jsem se díval na ty modré SBBN a čekal že je koupíš. ... že bych je pak prubnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se