DavidLC Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70015-nove-modely-seiko-2014-15-16/page-92 Bejt to Thajsko blíž, tak taky jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Áha, tak pardon za jančení, toto vlákno mi nějak unikalo... jsem si říkal bůhvíco jsem neobjevil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Všechny cesty vedou do Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Ted jsem je prvne videl nazivo (v Koscomu) a sice v pepsi verzi na gume. Musim uznat ze fakt maji neco do sebe. Akorad jsem mel zrovna pepsi skx, a takhle dvoje podobny hodinky bych asi neunosil. Co mi jen vadi, je to "X", na ciferniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Prodej mi pepsiny SKX a kup si zelvy. Problem vyresen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 No jo, akorát rozdíl v ceně je minimálně jedny oranž monstry, který zrovna poptávám... takže asi nic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Pepsin neni nikdy dost Ikdyž želvy vypadaj skoro jako coke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 (upraveno) Tak hlavne zelvy maji cernej cifr, ne? Jak se si nosi v porovnani s 7002/SKX? (Snad mam to prvni cislo spravne) Upraveno 16. července 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Vyzbierané z webu. Z prvých dvoch fotiek je zrejmé, že hodinky sú vhodné aj pre členov KMH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 (upraveno) Spodné dve z Hypebeast sú vo vyššom rozlíšení. Upraveno 18. července 2016 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Co to je KMH? Ty zkratky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Tak nevím, na některých fotkách už mi to připadá jako moc velká divočina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Co to je KMH? Ty zkratky Klub malých hodinek?Ta limitka je mimořádně hnusná a ta šedivá taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Tak hlavne zelvy maji cernej cifr, ne? Jak se si nosi v porovnani s 7002/SKX? (Snad mam to prvni cislo spravne) Ano, želvy maj černý cifr.Nosí se dobře, skoro bych to k těm 7002 přirovnal. Jsou hodně pohodlné, jak na vyobrazeném denimu (Zrno) tak na originál gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 tak tie kineticke su extra vypecene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Jo ty vypadají hodně dobře. Pošilhávám po nich už dlouho a tahle barevná kombinace se fakt povedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Klub malých hodinek?Ta limitka je mimořádně hnusná a ta šedivá taky.Proti barvičkám nic nemám, ovšem s tou šedou mi nezbývá, než souhlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Kinetic mi v tomhle provedeni prijdou o dost hezci, jak zelvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 (upraveno) S tou šedou limitkou to bude podobne, ako so striebornými Sumami. Žiadny veľký rozruch nevzbudili, v skutočnosti sú veľmi vydarené. Inak PADI kinetic naozaj vyzerajú fajn. Upraveno 18. července 2016 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 S tou šedou limitkou to bude podobne, ako so striebornými Sumami. Žiadny veľký rozruch nevzbudili, v skutočnosti sú veľmi vydarené. Inak PADI kinetic naozaj vyzerajú fajn.Diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se