Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Psal sem do Crafter Blue, že mám nový želvy a že kdy budou mít strap k pouzdru, tak prej v létě:-)

Dear Jan,

We have good news. The turtle strap will be launched in summer.

Regards,

Crafter Blue

E: info@crafterblue.com

W: www.crafterblue.com

P.S:

A na jubilee ze strapcodu sou nej:-)

žena už se mě ptala jestli ještě budu něco na želvy kupovat..., tak říkám, že už mám všechno... koukám, že asi nemám  :) .

Jinak kdo nemám na želvách super jubilee neví co je žít.  :)  Váhově je to docela odlehčí a nevypadaj tak obrovsky, jako celek s origo tahem. Jinak mezi náma, ta spona na tom super jubilee je nic moc, asi to chce z marinemásterů 

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Ahoj chlapi. Léto uplyne jako voda a na podzim bych rad hodil na tah. Nějaká verze Jubilee aka SKX? Nebo něco origo Seiko?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Myslíš něco takového?

https://www.strapcode.com/store/22mm-super-jubilee-316l-stainless-steel-watch-bracelet-seiko-turtles-srp777-padi-srpa21-diver-clasp-brushed-p-4603.html#.WS81P9ykLDc

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

88 stránek vo hovně v režiji pýpla.... se poseru.... legenda je džek sperou .... terminátor a klement gottwald ..... seiko, který vypadaj jako rozjetý hovno nejsou legenda ..... to je píčovina, že jo ? 

instante !!! .... vole ... !!!! .... řekni těm vometákům co je seiko legenda

Odkaz ke komentáři

'Dokusan: to je fajn, ze jsi se rozkoukal, urcite jsi je videl na zivo, ze? Ne jen z netu...

Odkaz ke komentáři

Jasně, měl jsem je na ruce. Ale mnohem víc mě seděly Samuraje. Sorry, jestli se ti to nelíbí.

Se neomlouvej ne, urcite mas fotky, jak ti oboje sedely na ruce?

A popis proc ti nevoni.

Odkaz ke komentáři

Mám ti posílat fotky jak jsem si je v krámu zkoušel a jak mi seděly a proč se mi na ruce víc líbily Samuraje? Si děláš kozy? Jako že přijdu do krámu a řeknu prodejci hele můžete mi to vyfotit, já to pak budu muset dokládat na fóru, proč se mi ty placaty s tím divnym rozjetym pouzdrem sedí méně než ty druhý?

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

Ale vubec, necerti se ;) me by zajimalo, jen jak ti sedi na ruce.., nic vic.

Ale chapu, ze microbrand je take zajimavy.

Vlastne, proc se lezes, kdyz te tak irituji? Usetris love a nemusis je kupovat.

Odkaz ke komentáři

Tak sleduji co je považováno za legendu a proč. Toť vše. YPO zde vyjádřil nějaký názor, byť svým způsobem, a mě ten příměr přišel vtipný a trefný. Nic víc nic míň. Nechápu moc narážku na ten microbrand, ale budiž. Jinak nechci šetřit, spíš hledám něco, co mi sedne. Moje další hodinky,které mám v plánu budou Glycine Airman 1953 L.E., které jsem měl možnost vidět naživo, ale ani nevím proč se tady obhajuji.

Odkaz ke komentáři

:) ano ma pravdu, omlouvam se :cheers:

Ale me se libi wolove

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...