Waya03 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 To je právě to čeho se bojím, že to dohromady nebude úplně na 100% fungovat. Zlaté ručky a rámování indexů je určitě OK, ale problém je zlatý text na cifru a hlavně zlaté značky na chapter ring. Napadá mě pomoci tomu i výměnou chapter ringu za ten co je na SRP777. Další varianta je vykašlat se na stříbrnou a jít do zlaté keramické lunety, nebo zvolit stealth lunetu. Je mi jasné že tohle za mě nikdo nerozhodne, ale díky za každý názor :-) https://www.dlwwatches.com/collections/ceramic-bezel-inserts/products/ceramic-bezel-inserts-turtle-re-issue-stealth Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Tyhle mody "levnych" Seiko jsou osemetne. At uz jde o skx nebo zelvy. V konecnem dusledku v tom zahuci docela dost penez a pak, kdyz se toho clovek chce zbavit, tak se mu ty naklady nikdy zpatky nevrati a musi to stejne prodat pod cenou, kolikrat jeste levneji, nez kdyby je nechal v puvodnim stavu. Navic ten safir a keramicka luneta jim ubira na tom spravnem tool looku. Ja bych se tedy na nejake mody vykaslal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 seiko, který vypadaj jako rozjetý hovno nejsou legenda ..... Jsem to přejmenoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Jsem to přejmenoval. Nechápu proč??? Želvy se dostali do Divers watch encyclopedie po boku zvucnejsich jmen ... jednou ze Seiko legend určitě jsou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 ale do tohohle vlákna se se dávaly i jiný Seika než želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Tak původně to bylo vlákno k novým želvám, tak v tom nevidím problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Když už přejmenovat, tak bych možná spíše volil Seiko Turtle Reissue . Přeci jen jsou tu diskutovány i pozdější verze jako Padi a další limitky. Tedy ne původní release z roku 2015. Cítím tu v některých příspěvcích jistý despekt, nechápu proč. Vláken o "levných" hodinkách jsou tu přeci mraky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 A nejsou pozdější limitky koneckonců pořád ty stejný hodinky jen v jinejch barvičkách? Název je mi vcelku fuk, ale zase takovou vědu bych z toho nedělal. Stejně ty nejlepší želvy jsou a vždycky budou jen ty původní ale tak to je koneckonců u všech remaků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 (upraveno) tak nečím se začít musí a pak je tam všehochuť, asi bych to nechal na názoru autora vlákna, případně po jeho konzultaci Upraveno 20. června 2017 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 20. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Kamil mal si dat ypovi ban a nie to tu premenovat. Ako univerzalne vlakno k zelvamAkceptujem nazov Seiko Legenda - Zelvy Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Kamil mal si dat ypovi ban a nie to tu premenovat. Ako univerzalne vlakno k zelvamAkceptujem nazov Seiko Legenda - Zelvy DakujemNaprostý souhlas... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Je to Píplove vlákno, malo by sa volať tak, ako chce on, ak to teda nie je v rozpore s dobrými mravmi Pípl, maj ale rozum a dbaj pri návrhu na pravopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Moje troje Želvy už nejsou legendy? Ach jo, jdu je prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Seiko Legenda - Zelvy Hotovo, dal jsem to s háčkem, nevadí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 (upraveno) Okrovo-hovnovy NATO strap mu nevadi.. Tu otazku si nemohol mysliet vazne. edit: skoda ze som minul povodny YPOv prispevok. Mohol to byt zaciatok uplne noveho priatelstva. Upraveno 20. června 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Zdravím!Originální tah na želvy? Kde koupit. Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 (upraveno) Zdravím!Originální tah na želvy? Kde koupit. Díky Sent from my iPhone using TapatalkKdyž si koupíš moje PADI z inzerce tak k nim dostaneš nový origo tah zdarma Upraveno 21. června 2017 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Mam rad tooly. Ale ty tvoje jsou trochu na kaši Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Mam rad tooly. Ale ty tvoje jsou trochu na kaši Sent from my iPhone using TapatalkDostaly zabrat, ikdyž na fotkách to vypadá hůř než to je Už mam v plánu novou lunetu jen s tím šrámem na pouzdru už prostě nic udělat nejde :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Jak vypadaji live coke zelvy? Stejne dobře jako cerny? Premyslim ze je vezmu místo SKX... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se