Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

To je právě to čeho se bojím, že to dohromady nebude úplně na 100% fungovat. Zlaté ručky a rámování indexů je určitě OK, ale problém je zlatý text na cifru a hlavně zlaté značky na chapter ring. Napadá mě pomoci tomu i výměnou chapter ringu za ten co je na SRP777. Další varianta je vykašlat se na stříbrnou a jít do zlaté keramické lunety, nebo zvolit stealth lunetu. Je mi jasné že tohle za mě nikdo nerozhodne, ale díky za každý názor :-)

https://www.dlwwatches.com/collections/ceramic-bezel-inserts/products/ceramic-bezel-inserts-turtle-re-issue-stealth

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyhle mody "levnych" Seiko jsou osemetne. At uz jde o skx nebo zelvy. V konecnem dusledku v tom zahuci docela dost penez a pak, kdyz se toho clovek chce zbavit, tak se mu ty naklady nikdy zpatky nevrati a musi to stejne prodat pod cenou, kolikrat jeste levneji, nez kdyby je nechal v puvodnim stavu. Navic ten safir a keramicka luneta jim ubira na tom spravnem tool looku. Ja bych se tedy na nejake mody vykaslal...

Odkaz ke komentáři

Když už přejmenovat, tak bych možná spíše volil Seiko Turtle Reissue . Přeci jen jsou tu diskutovány i pozdější verze jako Padi a další limitky. Tedy ne původní release z roku 2015. Cítím tu v některých příspěvcích jistý despekt, nechápu proč. Vláken o "levných" hodinkách jsou tu přeci mraky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...