Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Potřeboval bych trochu poradit. Chtěl bych dokoupit něco na tahu, kolem 40, max 42mm, luneta, i když není úplně nutná. Spíš tool než lesklej kus. 

No a hlavní požadavek je, aby spona měla mikroregulaci. Nemyslím dírky extra, ale něco jako spona od subc nebo seiko mm. Abych řekl pravdu napadaj mě třeba doxa nebo oris, ale tam jsou rozměry už kolem 45mm, a to je už moc.

Měl jsem zálusk na iwc ingenieur 40mm, ale jakmile jsem viděl sponu, tak tahle volba padla. Škoda...Prostě mikroregulaci denně často používám a hodinky bez už nechci. Easy link je ještě ok, alespoň dvě možnosti nastavení..

Cena novejch tak do 100k. Mikrobrendy nechci a běžnou nabídku vcelku znám, ale třeba jsem něco opomněl...

Odesláno

Mesh na ploprofech to má taky, ale nevím jestli se dá říct že mesh = tah.

Jo a ještě IWC tahy pro piloty to mají:

Link-close.jpg

Od Omegy to este ma Mark II, stále nechápem prečo to nedajú na planet ocean
Odesláno

Potřeboval bych trochu poradit. Chtěl bych dokoupit něco na tahu, kolem 40, max 42mm, luneta, i když není úplně nutná. Spíš tool než lesklej kus. 

No a hlavní požadavek je, aby spona měla mikroregulaci. Nemyslím dírky extra, ale něco jako spona od subc nebo seiko mm. Abych řekl pravdu napadaj mě třeba doxa nebo oris, ale tam jsou rozměry už kolem 45mm, a to je už moc.

Měl jsem zálusk na iwc ingenieur 40mm, ale jakmile jsem viděl sponu, tak tahle volba padla. Škoda...Prostě mikroregulaci denně často používám a hodinky bez už nechci. Easy link je ještě ok, alespoň dvě možnosti nastavení..

Cena novejch tak do 100k. Mikrobrendy nechci a běžnou nabídku vcelku znám, ale třeba jsem něco opomněl...

Co Pelagos?

http://i36.photobucket.com/albums/e16/beedoo/Pelagosclasp4.jpg

Odesláno (upraveno)

A co Pelgos? Tam to dynamicky pruzi a clovek to nemusi upravovat...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edit: Jorg byl rychlejsi...

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

Od Omegy to este ma Mark II, stále nechápem prečo to nedajú na planet ocean

Mark II super tip. A jak pise Exiztence, iwc pilotky, ale az od Mark XVII

Omega-Speedmaster-MkII-2014.jpg

Odesláno (upraveno)

To je nas vic. Ze ji treba nemaji iwc ingy ale jen pilotky uz jsem si tu stezoval nekolikrat. Pritom pilotky nosi podle me 90 % lidi na kuzi a mozna 10 % na tahu a u ingu presne naopak. 

Upraveno uživatelem kloubik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...