Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, na fóru už jsem nějaký ten rok zaregistrovaný, ale pročítat intenzivněji jsem ho začal nedávno. A nebudu vám lhát, strávil jsem pročítáním nemálo času a hlavu mám plnou myšlenek. Chtěl bych si pořídit svoje první automaty, jelikož je podzim a zima se pomalu blíží, poohlížel jsem se spíše po společenštějších hodinkách a volba padla zatím na tyto http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-automatic-watch-snkm47k1.htm Rozpočet mám omezený a jelikož to budou mé první automatické hodinky, nechtěl bych za ně moc utratit. Tímto bych se vás chtěl poprosit o radu, jestli je to koupě dobrá nebo se mám poohlédnout po něčem jiném. Děkuji za vaše rady :)

Odesláno

Taky myslím, že jsou za tuto cenu bezkonkurenční.

Přinejhorším je tady za 150 let prodáš (pokud tedy budeš nadále postovat alespoň jeden příspěvek za tři roky).

Odesláno

Otazka je, jak dlouho budes s temito petkami spokojeny. Strojek 7S26, plechovy skladany tah vcetne koncovek, sklo bude mit za par tydnu prvni sram.

Dosetri si radeji na Sarb033, kt. muzes mit za 8-9 tis. vc. dph a ostatnich poplatku od Higuchi nebo Seyia.

Odesláno

Taky myslím, že jsou za tuto cenu bezkonkurenční.

Přinejhorším je tady za 150 let prodáš (pokud tedy budeš nadále postovat alespoň jeden příspěvek za tři roky).

slibuji, že těď už se polepším ;)

Otazka je, jak dlouho budes s temito petkami spokojeny. Strojek 7S26, plechovy skladany tah vcetne koncovek, sklo bude mit za par tydnu prvni sram.

Dosetri si radeji na Sarb033, kt. muzes mit za 8-9 tis. vc. dph a ostatnich poplatku od Higuchi nebo Seyia.

Na ty sarby už jsem koukal, moc se mi líbí jen ta cena je na mě zatím moc vysoká. Proto raději zvolím ty pětky, které trochu sarby připomínají. A že jejich životnost a odolnost nebude kdoví jaká s tím také počítám. Pro mě to budou prostě první automaty :)  a už teď vím že po chvíli začnu pokukovat po jiných, lepších. A v plánu mám vyměnit tah za nějaký pěkný řemen :) buďto takovýto černý a nebo nějaký hnědý

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jako vždy :-D student se zeptá, jestli jsi dobře vybral Seika za 65% aa mi mu doporučíme hodinky za 300$ Jak se říká dobrá řada nad zlato. :-D :-D
Odesláno

guzmic - je to vlastni zkusenost. Mel jsem SNX115, take prvni automaty :)

filip0f - tyhle petky, zejmena na kuzi, pusobi hodnotnym dojmem. Je to pekny model. Co se mi na nich libi, je cerny day date venec. Jako seznamovaci hodinky-automaty ti poslouz velmi dobre :)

Odesláno

Pokial netrvas na znacke, chod na brigadu a doloz 40 dolarov na Citizen NH7490-55E, taky kvalitny tah nemas na ziadnych Seiko 5 + krasna lumi :)

Odesláno

Tak ty citizen vypadají opravdu moc pěkně. Ty za nějaký $ navíc asi stojí.

Odesláno

Ahoj, hodinky pěkné ale raději bych šel do hodinek značky SWISS. Dají se dnes koupit za velmi slušné peníze velmi spolehlivé a ve Švýcarsku velmi oblíbené Tissotky. Nestojí svět a jsou fakt dobré a neudělají ostudu. Já osbně ty Japonce nebo Číňany moc nemusím.

Odesláno

Ahoj, hodinky pěkné ale raději bych šel do hodinek značky SWISS. Dají se dnes koupit za velmi slušné peníze velmi spolehlivé a ve Švýcarsku velmi oblíbené Tissotky. Nestojí svět a jsou fakt dobré a neudělají ostudu. Já osbně ty Japonce nebo Číňany moc nemusím.

Můžu se zeptat kolik jsi těch seiko měl ? Případně, jestli chápu správně, že Japonci jsou to samé jako číňani ?

Potom bych ještě poprosil o ty tissoty v automatu za 65$. Diky.

Odesláno

Daemon byl rychlejsi. Jinak ja nemam nic proti tissot sam jsem nejake historicky mel a treba visodate me porad lakaji stejne jako rada le locle, ale ten prispevek byl tezce mimo misu.

Odesláno

Pokud máš omezený rozpočet, vem ty Seiko 5 a k nim řemen. Do začátku to bude dobrá volba a časem můžeš přemýšlet jak dál :-)

Odesláno

Já jsem taky v 18 začínal s Tissotkama PRC 200 chronograph automatic.

Doteď je mám a rád si je vezmu jednou za čas:)

Odesláno

Tyhle pětky jsou IMO velmi dobrý entry-level a vstupenka do světa mechanik. Stejně tak SNX115 a podobné.

Zbytečné vymýšlet něco jiného, za ten peníz udělají velkou službu a hodně radosti.

Pokud bys nechtěl řešit nákup ze zahraničí, např. v pražském Koscomu se dají podobné pětky také sehnat, ikdyž samozřejmě o něco dráž:

http://www.hodinky-koscom.cz/cz/hodinky-seiko-automat#filter=&order=nejlevnejsi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...