tombas Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Odesláno 20. června 2022 @papun dík za nabídku, kdybych se rozhodl je prodat, tak se ozvu přes SZ, nebo je šoupnu do prodejní sekce.
lemon Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Odesláno 20. června 2022 V 20. 6. 2022 v 11:12, tombas napsal: prodat... neprodat... Rozšířit Nepredávaj, vyzerajú super aj na miláne, na ruke ich máš akurát
ricous Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Odesláno 20. června 2022 Tak jsem si je pořídil, samozřejmě impulzivně a nic jsem si nezjišťoval, takže… Mám verzi s řemeny, chtěl jsem si tah dokoupit a teď zjišťuji, že tam origo nedostanu. Nekupoval jste někdo nějaký “aftermarket”, nejlépe oyster a hlavně s krytkami až k pouzdru?
tombas Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Odesláno 20. června 2022 V 20. 6. 2022 v 13:58, lemon napsal: Nepredávaj, vyzerajú super aj na miláne, na ruke ich máš akurát Rozšířit Díky, zatím neprodávám. Možná až budu zase něco kupovat a budu potřebovat trochu místa v hodinkovnici, ale mám ještě jiné kousky, které by dostaly při prodeji přednost. V 20. 6. 2022 v 15:24, ricous napsal: Tak jsem si je pořídil, samozřejmě impulzivně a nic jsem si nezjišťoval, takže… Mám verzi s řemeny, chtěl jsem si tah dokoupit a teď zjišťuji, že tam origo nedostanu. Nekupoval jste někdo nějaký “aftermarket”, nejlépe oyster a hlavně s krytkami až k pouzdru? Rozšířit Pokud vím, tak k tomuhle pouzdru nic nepasuje. Na hodinky s řemenem origo tah nedostaneš, na hodinky s tahem dostaneš řemeny jen velmi obtížně a jen se zahnutými stěžejkami. Jedině tah s rovnými koncovkami, jako je ten můj mesh. Díky velmi krátkým nožičkám tam není velká mezera a zase tak blbě to nevypadá.
papun Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Odesláno 20. června 2022 Ač jsem tah neřešil vůbec, tak tuto politiku nechápu, proč to tak debilně vymysleli.
Spongebob Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Odesláno 20. června 2022 V 20. 6. 2022 v 16:31, papun napsal: Ač jsem tah neřešil vůbec, tak tuto politiku nechápu, proč to tak debilně vymysleli. Rozšířit Je to fakt nahovno vymyšlený vo tom žádná.. já bych je nosil na tom orig. vesmírným natu, takže za mě cajk, ale i tak..
tombas Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Odesláno 20. června 2022 Tak je to proto, že NATO potřebuje více místa na provléknutí než např. kožený řemen, který by neměl být daleko od pouzdra, aby tam nebyla nepěkně velká mezera. U Tahu je to jedno, tam si výrobce upraví koncovky dle potřeby, Bulova bohužel udělala koncovky moc krátké a stěžejky jsou těsně u pouzdra. Verze s NATO je na tom líp, pasují všechny řemeny, ale origo tah už ne, koncovky by nedoléhaly k pouzdru. Hezky to má vyřešeno Orient Star u svých outdoor hodinek, kde mají nožky dvojité vrtání, jedna dírka na konci nožek na provléknutí NATO pásku, druhá blíže pouzdru pro řemen nebo tah s rovnými koncovkami. Pasuje všechno.
Lucky Lucaso Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Odesláno 20. června 2022 No a co si to nechat nekde udelat uplne stejne. Nechat tam vyvrtat dirky tak, aby pasoval i tah? Mozna onyx?
tombas Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Odesláno 20. června 2022 Ale ten originální tah stejně samostatně nekoupíš. Hledal jsem ho a nikde nic nenašel. Navíc k leštěnému pouzdru se pískovaný nehodí, a kdo chce pískované pouzdro, tak je nejlepší koupit je rovnou na tahu.
Lucky Lucaso Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Odesláno 20. června 2022 Aha, jsem netusil, ze nejde koupit. A asi mas pravdu. Kdo bude chtit tah koupi je rovnou na tahu.
tombas Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Odesláno 20. června 2022 V 20. 6. 2022 v 20:20, lemon napsal: Tah je leštený, není pískový Rozšířit Vážně? Já to teda detailně nezkoumal, ale přijde mi spíš jako matný, snad broušený. Pískovaný teda není, to máš pravdu.
lemon Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Odesláno 21. června 2022 V skutočnosti je tento rozdiel znateľnejší
kolky87 Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Odesláno 21. června 2022 Takže ten ťah by sa viac hodil k leštenke. Ten rozdiel ma odradil od verzie s ťahom...Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
lemon Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Odesláno 21. června 2022 V reále ten tah ladí k leštenej lunete a lešteným tlačítkam. Celkom to ladí ten kontrast
tombas Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Odesláno 21. června 2022 Asi bych si ten tah nechal někde opískovat
kolky87 Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Odesláno 5. července 2022 Čo má stali nervov Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
Danny35 Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Odesláno 26. července 2022 Dnes jsem si je obzvlášť s radosti užíval. 51 let od startu Apollo 15. 26. 7. 1951 13.34 UTC, 15.34 našeho času :))
Sprite Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Odesláno 27. července 2022 Já je dnes po dlouhé době taky vyvětral
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se