lemon Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 (upraveno) Vysunies uplne korunku. Hornym tlacitkom chrona zrovnavas sekundovku, dolnym tlacitkom chrona zrovnavas subcifernu rucicku Upraveno 18. února 2022 uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Diky,to jsem netusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 A když to při kalibraci mačkáš, tak to skáče po kousickach, nebo to můžeš chvilku podržet a pojede rychloposuv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Tak dnes dorazil tretí a posledný kus . A už konečne bez jediného problému . Všetko licuje aj pod "mikrokopom" som nič nenašiel. Karta už dobre vypísana. Tak snáď som ich niečo naučil, že k tomu majú pristupovať profesionálnejšie a lepšie kontrolovať hodinky, ktoré posielajú zákazníkovi. A že môžu natrafiť aj na takého chronoMagora, ktorému vadia pre niekoho aj malicherné detaily. Bolo to na dlhé lakte ale nakoniec to dobre dopadlo. Tiež prišli rozladene v subcifru, ale hneď som to poladil. Irisimo tam pribalilo aj pero a sieťovú tašku (síce Tissot ), ale potešilo. Tak idem si užívať hodinky s dvojim príbehom, jedným na mesiaci a jedným na zemi Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 @kolky87 to je super, teď si můžeš ty parádní hodinky užívat, já je celý týden nesundal z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 před 21 minutami, kolky87 napsal: Tak dnes dorazil tretí a posledný kus . A už konečne bez jediného problému . Všetko licuje aj pod "mikrokopom" som nič nenašiel. Karta už dobre vypísana. Tak snáď som ich niečo naučil, že k tomu majú pristupovať profesionálnejšie a lepšie kontrolovať hodinky, ktoré posielajú zákazníkovi. A že môžu natrafiť aj na takého chronoMagora, ktorému vadia pre niekoho aj malicherné detaily. Bolo to na dlhé lakte ale nakoniec to dobre dopadlo. Tiež prišli rozladene v subcifru, ale hneď som to poladil. Irisimo tam pribalilo aj pero a sieťovú tašku (síce Tissot ), ale potešilo. Tak idem si užívať hodinky s dvojim príbehom, jedným na mesiaci a jedným na zemi Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Hod jsem nejakou detailni fotku, my uz neco najdeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Hľadajte (ale keď niečo nájdete nechajte si to pre seba ) Ešte som zabudol na presnosť . To ale časom ...Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ultrawatch Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Parádní jsou všechny verze, taky mám na ně políčeno, tak kdyby někdo se jich chtěl zbavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 No mám obavy že bude už problém je sehnat, už je nikde nemaj. Stále jsem na ně koukal a váhal až jsem vzal poslední kus a prý už asi nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Tu ešte sú https://www.harveystore.com/collections/bulova/products/bulova-98a285-lunar-pilot-apollo-50th-aniv-lt-ed-watchOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Já myslel u nás, po světě určitě budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Aha. Tak to máš asi pravdu, že u nás už nemusia byť...Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Nám by měla ještě poslední várka dorazit (březen / duben). Je sice rozebraná, ale třeba se to lidem rozleží v hlavě a něco zůstane skladem. Pak zde napsal nebo informovat na FB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 V 5. 2. 2022 v 14:46, Frantik napsal: Napis jim, ze jsou to kundy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Tak jsem dal Bulovy na Di-Modell Chronissimo a myslím, že je to dobrý. Trošku hůř se řemínek ohýbá dolů a mezi pouzdrem je mezera, ale krásně to kompenzuje úzkou rozteč stěžejek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 moc pěkná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se