Přejít na obsah

Bulova Moonwatch Re-Edition

Daemonultimate

Doporučené příspěvky

Vysunies uplne korunku. Hornym tlacitkom chrona zrovnavas sekundovku, dolnym  tlacitkom chrona zrovnavas subcifernu rucicku

Upraveno uživatelem lemon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 703
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak dnes dorazil tretí a posledný kus . A už konečne bez jediného problému . Všetko licuje aj pod "mikrokopom" som nič nenašiel. Karta už dobre vypísana. Tak snáď som ich niečo naučil, že k tomu majú pristupovať profesionálnejšie a lepšie kontrolovať hodinky, ktoré posielajú zákazníkovi. A že môžu natrafiť aj na takého chronoMagora, ktorému vadia pre niekoho aj malicherné detaily. Bolo to na dlhé lakte ale nakoniec to dobre dopadlo. Tiež prišli rozladene v subcifru, ale hneď som to poladil. Irisimo tam pribalilo aj pero a sieťovú tašku (síce Tissot ), ale potešilo. Tak idem si užívať hodinky s dvojim príbehom, jedným na mesiaci a jedným na zemi

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři

před 21 minutami, kolky87 napsal:

Tak dnes dorazil tretí a posledný kus emoji9.png. A už konečne bez jediného problému emoji122.png. Všetko licuje aj pod "mikrokopom" som nič nenašiel. Karta už dobre vypísana. Tak snáď som ich niečo naučil, že k tomu majú pristupovať profesionálnejšie a lepšie kontrolovať hodinky, ktoré posielajú zákazníkovi. A že môžu natrafiť aj na takého chronoMagora, ktorému vadia pre niekoho aj malicherné detaily. Bolo to na dlhé lakte ale nakoniec to dobre dopadlo. Tiež prišli rozladene v subcifru, ale hneď som to poladil. Irisimo tam pribalilo aj pero a sieťovú tašku (síce Tissot emoji1.png), ale potešilo. Tak idem si užívať hodinky s dvojim príbehom, jedným na mesiaci a jedným na zemi emoji1.png

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Hod jsem nejakou detailni fotku, my uz neco najdeme 🙂

Odkaz ke komentáři

Nám by měla ještě poslední várka dorazit (březen / duben). Je sice rozebraná, ale třeba se to lidem rozleží v hlavě a něco zůstane skladem. Pak zde napsal nebo informovat na FB.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Tak jsem dal Bulovy na Di-Modell Chronissimo a myslím, že je to dobrý. Trošku hůř se řemínek ohýbá dolů a mezi pouzdrem je mezera, ale krásně to kompenzuje úzkou rozteč stěžejek.

26A4D44C-6D5F-4E01-80E2-3E618D6A05D5.thumb.jpeg.d22b213e742cb324af82a5f02aa7f4d5.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...