Martz Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Postupně se mi shromažďuje střelivo na další akvizice a tak zvažuji, do čeho jít. Jsem trochu víc zatíženej na diversky, takže většina mojí chronogalerie má číslíčkovou lunetu Ve wishlistu toho mám hodně, ale tak nějak nevím: - SKZ232J2 White Stargate - oranžový monstra (nebo SRP309) - Shogun SBDC007 - nějaký vintážky? 6309 nebo snad 6105?! - bílé samuraje asi nikdy neseženu... Na Marinemastery si asi ještě netroufnu, ale taky jsou tam někde na seznamu Nemáte tipy na nějaký další Seikokrůček, něco co mi uniklo a stálo by za hřích? (cenovka řádově 8-20K) Pěknou neděli všem
stosi Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Za mě Shoguny, krátce jsem je měl a byly to skvěle hodinky, které bych neprodával - nebýt financí krize :-D
Bert Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Já být Tebou, tedy nacházet se na nějakém Seiko žebříku stoupajícím vzhůru, tak bych určitě oranžová monstra nevynechal. Jen bych doporučil je vzít na tahu, nikoli strapu, tak jak je v Tvém odkazu.
Martz Odesláno 15. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Berte, díky za názor. Vnitřně to taky tak trochu cítím, že ty oranžový monstra bych fakt přeskočit neměl Titanové shoguny jsou lákavé, ale na první pohled je to "malá" změna, ale taky bych je rád zkusil.
tano Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Ty Monstra jsou zakladni, to je fakt. Mam je 2,5 roku a neprodam ani boha.Ty Shoguny jsou ale mega dobry, to je jiny level, nez Monstra.
CEGY Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 K monstrům se můžeš vrátit kdykoliv.
Martz Odesláno 15. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Jinak ty Shoguny (v aktuální modelové řadě - SBDC029) ma i Seiya-san, jen cena je trošku (s připočtením cla a daně) přes. Tak uvidíme... možná si na chvíli zalepím chronohubu monstrama a mezitím dospořím na šóguny http://www.seiyajapan.com/collections/divers-collections/products/seiko-prospex-200m-diver-automatic-titanium-sbdc029
ggrand Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Já bych počkal, jestli vyjdou nové turtly, protože jestli jo, tak to bude bomba. Stargejty ok hodinky, ale monstra jsou ikoničtější. Shoguny jsou předražené a celkem dost velké.
Martz Odesláno 15. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Taky dík za názor. Fakt je, že na tu cenu kromě titanu mi na nich nepřijde nic extrémně zajímavého. Ale to jsem si myslíval i o Sumech a jak je miluju Jinak u monster je ještě slušnej výběr... - SKX781 - SRP309 - tyhle mi přijdou ale nejklasičtější - ty indexy "zuby" jsou mazec. - SBDC023
Mechac Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 (upraveno) Pro me monstra nebyla nositelna ke vsemu, proto sla brzo z baraku a rok jsem nosil k maximalni spokojenosi Stargaty, ktere pak nahradily az Fortisy. Monstra jsou super na vikend, ale ke kosili do prace jsou jak pest na oko, zvlast oranzova, ktera jsem mel ja :-) Upraveno 15. listopadu 2015 uživatelem Mechac
Martz Odesláno 15. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Tak to já jistojistě vím, že ke košili Monstra nosit potřebovat nebudu - od toho jsou Spirity nebo chrona či five fathoms na kůži. Kažopádně taky díky za tip, ty Stargejty bych chtěl někdy vidět naživo...
Ruiz.aw Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 (upraveno) Stargate zrovna mám a krom toho, ze jsou vizuálně velmi povedené, mají i perfektně klenuté pouzdro a lug to lug 48, takže skvěle padnou na ruku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. listopadu 2015 uživatelem Ruiz.aw
Martz Odesláno 17. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 ty jsou parádní. No musím mít všechny, nedá se nic dělat
Ruiz.aw Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Za krásnou cenu :-) http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-5-sports-watch-srp491k1.htm
ggrand Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Lug to lug mají Stargejty 50mm. Když už stargejty, tak starší bez hloupé lupy a s plastickým ciferníkem. Tak to vidím já. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ruiz.aw Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 (upraveno) teď jsem to měřil a je to 49mm :-) S tím cifernikem máš pravdu, ale lupu sundám, až se k tomu dokopu a novější strojek má hacking, ten se hodí. Tak to vidím já :-) Upraveno 17. listopadu 2015 uživatelem Ruiz.aw
wizard-ov Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Zkus Monstra...poblbneš s NATO strapama, přečteš si knížku u lumi.... Stargaty jsou imho hnusné, Shoguny zase drahé.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se