Laversity Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Nedavno jsem si jen tak ze zvědavosti zkoušel ve Vídni Grand Seika. Když jsem se pak díval doma na svoje "wristshoty" žena mi říká, to už si můžeš koupit rovnou Rolexky. Pravda je, že mi takhle trochu ten Rolex připomíná. Přitom cenově je to tak cca podobně. Co myslíte? Rolex nebo Grand Seiko... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 mas moudrou zenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Zeny beru hodinky ako naramok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 GS je pro fajnšmekry.. Ja bych bral korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 A to na fotce máš na ruce rlx a nebo gs? Je to tak podobné, že z takového úhlu ani nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Rolex, co jinýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 30. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 no právě GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Aha, já myslel že RLX. Tak to máš potom jedno, řídil bych se primárně podle ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Tohle bude zajímavý vlákno:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Pokud jsou rolexy testované v 6 pozicích, mají přesnost v řádu několika vteřin měsíčně, jsou broušené technikou, kterou umí jen pár lidí na světě a bude se ti o ně doživotně starat pouze jeden hodinář, který je sestavil, tak ty DJ jsou jasnou volbou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 (upraveno) 150 za Seika muze dat jenom magor. Upraveno 30. listopadu 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Mno, běžnej zástupce většinový populace by ti řekl, že 150k za jakýkoli hodinky může dát jenom blázen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jo, ale za Seika tuplem. Ted mi prisel zrovna letacek, ze je, skoro ty samy, maj nekde v Singapuru za 80 dolacu. To tak odpovida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 V 30. 11. 2015 v 21:39, Micey napsal: 150 za Seika muze dat jenom magor. jasná věc, Však tohle je taky jen posranej nissan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 GS, jasna volba jestli na to mas koule a nejsi ovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 30. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 takže prestiž Rolex - hodinařina Grand Seiko ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 V 30. 11. 2015 v 21:42, Micey napsal: Jo, ale za Seika tuplem. Ted mi prisel zrovna letacek, ze je, skoro ty samy, maj nekde v Singapuru za 80 dolacu. To tak odpovida.Jsi z Prahy, zajdi se do Koscomu podívat na Snowflaky a pak mi pošli ten letáček, kterej mi poradí, kde koupit skoro ty samý za 80 dolarů.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 oboje je prestiž, hodinařina víc asi GS, které jsou i takový understatement Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Na ruce ty Seika vypadají parádně! Za mě určitě Seiko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Rlx i u neznalku bude vic obdivu- pokud si nebudou myslet,ze mas fejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se