Laversity Odesláno 1. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Panove diky moc za veskere podnety a nazory, jsem rad kdyz to resim s nekym kdo uz nejake ty hodinky ponosil a vi jak ta chemie funguje, ze to je nakonec hlavne o pocitu na tom zapesti a to az po par dnes ci tydnech, je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 tak ja mel jedny GS - ale spickovy - nekolikery middle class seika, a rukama mi proslo tak 200 rolexek, skromnym odhadem. toz tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Tak u mě je to Rolex:Grand Seiko přibližně 50:50. U Rolexu jsem vždycky volil divery (Sub No Date, Sub Date, Seadweller). Subjektivně si myslím, že GS jsou lépe zpracovaný, ale Rolády mají auru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 podle me maji Rolexy spickovy zpracovani, ale GS jeste lepsi. co se detailu tyce - brusy, hrany, rovinnosti apod. rucka jako katana, povrch ciferniku s malejma lvickama nebo zasnezenou krajinou.. vymakany strojky, at uz automaty, nebo spring drive. ale trebas ta spona mi fakt vadila, a kdyz porovnas sponu se subovou, nedejboze deepseackovou, to je jak nebe a dudy.aji ten tah mi prijde pohodlnejsi u Rolexu, nez u GS. a je fakt, ze MI u Rolexu je jinde, nez u GS - Rolex pozna kazdej fanda, GS jen ti vetsi fajnsmekri - takze u me RLX vitezi. ale jak jsem rekl GS nijak nezatracuju, tahle volba je fakt vo rpeferencich kazdeho soudruha.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 podle me maji Rolexy spickovy zpracovani, ale GS jeste lepsi. co se detailu tyce To bych od tebe, předsedo, nečekal... Ale je to prostě tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 1. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Mě hlavně zaujala ta podobnost / design GS / který je podle mého hodně inspirovaný nadčasovým designem Rolex - proto jsem to tu začal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Já si tedy nemůžu pomoc, ale Rolex v tom nevidím ani když vidím po flašce vína rozmazaně :-) Jak to je s tím doživotním hodinářem u GS? To je nějaká kravina,anebo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 1. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 fakt to v tom nevidíš? rolex datejust? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Ani ne, no nějaké detaily možná, ale trochu R je ve většině hodinek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 fakt to v tom nevidíš? rolex datejust? nevidím také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Ja vim jedno, je fajn mit oboje! Nicmene se muze stat, ze GS ti tak otresou hodnotami, ze R pak nebudes nosit... tyhlety kecy jsou o nicem, mazej do kramu, zkus a uvidis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 fakt to v tom nevidíš? rolex datejust? GS se snaží bej "best basic watch in the world". Klasický hodinky bez designovejch výstřelků a přemíry komplikací budou občas chtě nechtě vypadat trochu podobně. V detailech se pak GS od Rolexu poměrně dost liší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 1. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 jojo to je jak říkáš - trefné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 mrkni tady na Vitovy fotky, to je presne ono, takhle se ma clovek k Rolexu chovat a na to presne Rolex je http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74719-rolex-explorer-ii/page-14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Ja vim jedno, je fajn mit oboje! Nicmene se muze stat, ze GS ti tak otresou hodnotami, ze R pak nebudes nosit... tyhlety kecy jsou o nicem, mazej do kramu, zkus a uvidis...Presne tak, není nad to mit oboje :-).Rolex je dokonalý průmyslový výrobek, Grand Seiko je kus umění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Osobně kdybych si měl vybrat z těchto dvou, tak zvolím Grand Seiko. Jedna z výhod, nebudil bych tím závist u svých bližních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 2. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 ) ja myslim ze si toho nikdo moc nevsima z laicke ale i business verejnosti ) teda v cr myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 ) ja myslim ze si toho nikdo moc nevsima z laicke ale i business verejnosti ) teda v cr myslimdost se pleteš, kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Zamkni to a utíkej pro RLX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 2. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 To Frostie: rad bych ti veril, mozna nedelam ten spravnej "business " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se