siwi Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Odesláno 8. září 2018 Dobrý jsou, Míro. Ten ciferník jim fakt sluší. Trochu jsem se v tom ztratil. Měl jsi je, prodal a teď zase koupil? Já taky Tagy
MíraMíra Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Odesláno 8. září 2018 Díky chlapy. Taky se mi líbí. Jinak jedny jsem měl, prodal a teď koupil znovu, ale nejsou to ty původní, ale zas jiný. tož tak.
Peta M Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 Stále na ruce, stále spolu Na předchozích stránkách tohoto vlákna byl dotaz na přesnost TH hodinek. U mne je to tak, že jsem je před cca 4-týdny seřídil a k dnešku vidím, že dělají -1s
MíraMíra Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Máš i lepší Tagy, ale nejsou úplně špatný.
pepyczek Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 Pěkné jsou, o tom žádná, já bych bohužel za tu cenu nepřekousl ten "plastic holder", který Caliber 5 obsahuje...:-(.
misoo Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 tak ho nekus mne osobne neva... pokial ho neni vidno cez priehlad... a hodinky idu 0 az +2s/den... asi tomu nevadi
shewcza Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 Tohle osobně mi vůbec nevadilo, mrzel mě spíš ten tah a zejména potom spona. Kdyby tyhle věci byly dotaženější jsou to v podstatě dokonalé hodinky. 1
kuncák7 Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 Dnes tohle.PS: dokonale hodinky neexistuji, co ja se jich marne nahledal a jeste nahledam. To si pamatujte :-). I kdyz podle nicku debatujicich, co bych vam mel vykladat :-).
siwi Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 Tohle osobně mi vůbec nevadilo, mrzel mě spíš ten tah a zejména potom spona. Kdyby tyhle věci byly dotaženější jsou to v podstatě dokonalé hodinky.A co ti konkrétně na tom tahu vadilo? Mně totiž přijde naprosto v pohodě a hlavně pohodlnej. Sponu bych pochopil, ikdyž její plechovost se pozitivně projevuje na nízké hmotnosti celého kompletu.
shewcza Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Odesláno 18. října 2018 siwi: tah působí strašně lacině jak na nějakých seikách za bůra. Koncovky tahu mě taky nikterak nepřesvědčily, chvilku jsem si dokonce myslel že nejsou plné, ale to se naštěstí nepotvrdilo. Tah ze strapcode včetně spony je úplně jiná písnička, ale nechci je tady hanit je to vlákno Tag Heuer a na jejich obranu musím říct, že ve mě zanechaly ve skrze pozitivní dojmy a klidně bych si je koupil znovu. Žádné hodinky nejsou úplně bez chybičky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se