Honza Č. Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 ... Joo... The Man With Golden Gun... Aquaracer Day Date...neuvěřitelně blbě se to fotí se stovkou turistů čekajících na foto siteJames Bond island! Tam jsem se fotil se seikama Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Č. Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Calibre 7 Twin time Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THfan Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 (upraveno) Dnes dorazili :-O Upraveno 7. března 2018 uživatelem THfan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 TH Link Calibre 36 (El-Primero) aka. Poorman´s Daytona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Dnes dorazili :-OTakový "natuněný", ale líbí se mi.Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THfan Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Takový "natuněný", ale líbí se mi.Gratulace!Su nekonvencne, ale prave aj to sa mi na nich paci :-) "klasicke" uz mam, tak som si povedal, ze skusime aj nieco ine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 U mě stále vše při starém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Modré.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Návštěva stánku Tag Heuer na autosalonu v Ženevě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Tyhle jsem sice na ruce neměl, ale byly vystavené na stánku u "Hoerů" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Sice ne na ruce, ale snad to nevadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Dnes Gran Carrera cal.6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Jsem mile překvapen. Zkusil jsem NATO a vzhledem k nízkému pouzdru nedošlo k efektu: Vosa na bonbónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nokia_tcx Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Mel jsem Tag Heuer Aquaracer. Zkusim se najit tu fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 až se najdeš, tak se hlavně vrať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Klasický třístovky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 (upraveno) Dneska mi robia v práci spoločnosť krásne Aquaracer chrono 500M cal.16 Upraveno 26. března 2018 uživatelem digiMonster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodrigez Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Co mate prave na nocnim stolku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Třístovky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Aquáče jedou. Málo světla, ale i tak se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se