Bells Odesláno 26. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Tak na Nata zatím čekám a mezitím jsem je hodil na mesh. Na meshi už jsem je jednou měl, ale to byl heavy s koncovkami a nebylo to zcela ono, toto je mnohem lepší. Další kombinaci mám tedy odškrtnutou a zařazuji ji i do střídací kolekce.
AndyAaron Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Ale jo, tady ten mesh ti uznam. Sekne jim!
Bells Odesláno 27. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 To jsem rád, že se líbí a děkuju. Nakonec to vypadá, že Alpiny přečkají snad všechno a stanou se na nějakou dobu i definitivními, nevím jak je to možné, když jsem původně uvažoval i o prodeji, ale je to tak, něco se ve mě zlomilo a z Alpin jsem nadšený a jen tak je nedám
AndyAaron Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Dobre delas! Co by to bylo za Alpina ambassadora bez Alpin
Maxel Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Tak na Nata zatím čekám a mezitím jsem je hodil na mesh. Na meshi už jsem je jednou měl, ale to byl heavy s koncovkami a nebylo to zcela ono, toto je mnohem lepší. Další kombinaci mám tedy odškrtnutou a zařazuji ji i do střídací kolekce. Parádní fotky, ostatně jako vždy! A mesh jim tedy sluší náramně Dobře, žes je nakonec nepustil.
Bells Odesláno 27. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Dobre delas! Co by to bylo za Alpina ambassadora bez Alpin Máš pravdu, když už jsem do toho pasovaný, tak bych to neměl utnout, ještě chvíli a pár modelů a pak si to možná dám i do názvu Parádní fotky, ostatně jako vždy! A mesh jim tedy sluší náramně Dobře, žes je nakonec nepustil. Díky za chválu, tentokrát bylo retušování víc než obvykle, takže mě těší, že se fotky líbí, když už jsem si s tím dal tu práci.
Maxel Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Díky za chválu, tentokrát bylo retušování víc než obvykle, takže mě těší, že se fotky líbí, když už jsem si s tím dal tu práci. Esli teda přijmeš malou poznámečku od člověka PS nepolíbeným, tak možná jen ten blur efekt po krajích bych dal v menší intenzitě, resp. možná spíš v jemnejším přechodu do ztracena.Tahkle je tam až moc znát ta linie a zbytečně IMO narušuje jinak perfektní kompozici a doladění
Bells Odesláno 27. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Přijmu naprosto bez problémů, to byl takový nový pokus a třeba na první fotce to vyšlo i celkem dobře, ale na některých je to fakt moc, to máš pravdu. Heh a s tou kompozicí jsi mě docela pobavil, protože jsem se s tím nijak nepáral, venčil jsem psa a mezitím co pobíhal po zahradě, tak jsem udělal pár fotek a doufal, že alespoň něco bude použitelné A když už jsem to s tím psem nakousnul, tak pobavím i já tebe...Jak tam pes pobíhal a značkoval všude možně, tak v jednu chvíli přiběhl z druhé strany a řekl si, že ten trs trávy, před kterým jsem fotil si musí taky označkovat...naštěstí mě čirou náhodou poslechl a nestalo se tak
Bells Odesláno 9. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Nové kombinace pro Alpiny, Deluxe nato a Bond nato z Timefactors. Oba jsou super, Deluxe je neksutečně příjemný a pohodlný, ale i tak u mě asi nakonec vyhrává Bond, který k nim prostě skvěle ladí.
ave1112 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Parada oba im sedia perfektne, mne sa viac pozdava k nim ten delux:-) no idem objednat a dik za fotky Bellsi
Bells Odesláno 9. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Nemáš vůbec za co, jak jsem slíbil, tak jsem i učinil Mě se nakonec víc líbí Bond, ale Deluxe je taky super, je ještě pohodlnější a to se počítá, jen mi malinko vadí, že se nepřizpůsobí tak, jako obyč nato. Přece jen je tlustší a asi mu to bude chvilku trvat, než se pořádně ohne přes stěžejky, aby seděl lépe a nelezl tolik ven, ale ono se to poddá.
ave1112 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Ano presne ako si slibil a aj kocku si cvakol, sice len wristshot ale aj to sa pocita ;-) este raz diky a pekny den prajem :-)
Rudina Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Hezký den, tak asi se dost opičím :-), ale shodou okolností mám dneska na ruce taky nato, na který jsem ale nasadil normální sponu. No a na poště čeká Hirsch Tiger, pro který jsem se nakonec rozhodl.
Bells Odesláno 9. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Wristshot jejích hodinek jsem taky dlužil, takže to bylo další splnění restu Taky přeju pěkný den a ať to tiká.
Bells Odesláno 9. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Hezký den, tak asi se dost opičím :-), ale shodou okolností mám dneska na ruce taky nato, na který jsem ale nasadil normální sponu. No a na poště čeká Hirsch Tiger, pro který jsem se nakonec rozhodl. Tak v případě nata jsem to já, ten který se opičí Spona dobrá, ono ty obyč jsou takové nijaké, v tom se mi líbí nata z timefactors, protože ty mají spony lepší.Nakonec tedy Tiger? Paráda, věřím, že budeš spokojený stejně tak, jako já, ladí k nim perfektně.
Rudina Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 jj Tiger, asi je opravdu k nim nejlepší, už mam doma Georga, a zvítězilo, že je Tiger přeci jen o fous u stěžejky silnější
bladerunner Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Chlapi paráda, pekné to máte. Žeby som šiel hľadať nejaké NATO strapy na net? Ešte by to chcelo ťah, aby to bolo kompletné.
Bells Odesláno 9. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2016 jj Tiger, asi je opravdu k nim nejlepší, už mam doma Georga, a zvítězilo, že je Tiger přeci jen o fous u stěžejky silnější Tiger je super a nebo pak červený Robby, který má blade, ten mě pořád láká Sakra člověk to tu vidí a pak to musí mít taky a že já nemám vůči tomu vůbec žádnou odolnost Chlapi paráda, pekné to máte. Žeby som šiel hľadať nejaké NATO strapy na net? Ešte by to chcelo ťah, aby to bolo kompletné. Však ty taky, Robby je super! Tah nám zde stále chybí, tak jsem zvědavý, kdo se utrhne jako první Každopádně jsem rád, že se to tu plní jak kombinacemi, tak fotkami, myslím, že ty hodinky si to rozhodně zaslouží.
bladerunner Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 tak musím už pridať niečo aj ja. vyprovokovali ste ma. fotené mobilom, bez úprav, len zmenšené.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se