Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hi Alex, we thought the 'twin flags' worked best on the dials of the Rapide Collection, other releases will continue to use the logo at 9 o'clock.

Tridenty by měly zůstat, nasvědčuje tomu i náhled bronzové, které jsou v priprave

Krása, díky. :)

Ward jede, myslím, že se jim ty nový kolekce dost vydařily. Jedinou výtkou k těm novým racing chronům je, že neudělali i klasickou pandu v automatický verzi.

Umístění názvu se mi u Tridentů z fotek začalo docela zamlouvat, ale definitivní názor si asi udělám až naživo.

• Odpovědi 322
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

e401f9aa4d650733423be9425815a690.jpg

tak dnes dorazila obalka se slevovymi vouchery od Chrise, tak je davam v plen, stejne maji univerzalni kod.

tak se pak pochlubte, kdo co nakoupil... :-)

Odesláno (upraveno)

ten voucher je potřeba uplatnit na stránkách , kde se cena zobrazuje v eurech, pokud se zobrazuje v librach, je ten kód stejný, jen je tam 100 a 50. Mě to funguje s výjimkou hodinek v clearance sale.

Jinak já si počkám, co zajímavého dají do predvanocniho výprodeje.

Potřeboval bych C5 Malvern a jinak pořád váhám nad tou limitkou C50 Malvern Chronometer, ale ta cena a navíc day date

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Jo, máš pravdu. Napadlo mě to hned vzápětí, co jsem ten příspěvek napsal. Navíc se kód musí zadat jako Promo code a ne jako Voucher.

Asi stupidní dotaz, ale... v librách cena vychází nižší, je teda lepší platit v librách? (Protože svoje první Tridenty jsem tehdy nakupoval v eurech, ale to byla asi Libra o něco výš.)

Odesláno

Myslíte, ze se do predvanocniho výprodeje dostanou Tridenty? Napr. ty Vintage. A jde kombinovat sleva + výprodej? Dik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vyzkoušeno, kombinovat to s hodinkami v clearance sale nejde. Do výprodeje těžko dohlédnout, ale pochybuju, že tam budou vintage tridenty. Nechme se překvapit, co jim zůstalo na skladě

Odesláno (upraveno)

příliš tvému dotazů nerozumím. Ward si nic nestrhavá, ty posíláš platbu.

Pokud jsou hodinky předobjednávka, tak je to následovně:

What does ?preorder? mean?

Preorder means that this watch is not yet ready and we?re waiting for its first delivery (or we?re temporarily out of stock). The preorder date is the date we expect it to be ready to ship to customers.

NB: If you order a preorder watch, we will not charge credit card payments until it is ready to be shipped. For payments by PayPal, the funds will be taken immediately.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Jinak na první polovinu roku chystá Ward vintage potapky, dle info s ručním natahem , co je asi trochu nestandardní

tak jsem na CW foru objevil dalsi foto, mam cim dal vetsi pocit, ze to budou ?jen? C65 vintage s lunetou...

9968af4c2d538351373b72589681f160.png

Odesláno

tak jsem na CW foru objevil dalsi foto, mam cim dal vetsi pocit, ze to budou ?jen? C65 vintage s lunetou...

9968af4c2d538351373b72589681f160.png

Tak nevím, z čeho pramení tvůj pocit, ale C65 Vintage má pouzdro 38 mm, ty nové potapky 41 mm. Takže se bude jednat o nové pouzdro, novou lunetu, nový ručky, novej cifr
Odesláno

tak milimetry bych neresil, ale to pouzdro se sklem vypada z profilu (krom lunety) dost podobne, stejna vintage lumi, spicka te hodinove rucky je rekl bych take stejna, sekundovku s trojzubcem bude mit stopro, uvidime jak se to vyvine celkove... jinak se tesim, ty c65 vintage se mi libi moc, jen jsem si rikal, ze bych radsi jeste lunetu. A ejhle tohle vypada nadejne. Prvni fotka odkazovala na FF, tak jsem nabyl pocitu, ze to bude designove svebytnejsi. Ted uz si to tolik nemyslim...

Odesláno (upraveno)

tak Johannes Jahnke opustil v srpnu CW resp. Synergies Horlogeres SA a stal se sefem vyvoje Sellity, to jsou tedy novinky, jsem zvedav jak se CW ujme dalsiho vyvoje kalibru SH21 a jeho klonu...

https://www.linkedin.com/in/johannes-jahnke-51313971

Upraveno uživatelem Robero79
Odesláno

No záleží v jakém se rozešli. Pokud v dobrém, myslím si, že by to mohl být pro Wardy naopak přínos a nedivil bych se, kdyby se na vývoji jejich strojku podílela přímo Sellita. Ale těžko odhadovat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...