Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

20200711_134834_copy_2218x2609.jpg

Odesláno
V 25. 5. 2020 v 21:23, dr.sphinx napsal:

Vzácná příležitost pod záminkou výměny baterie vytáhnout z paní Sfinxove její Chronomastery.

V Koscomu byli hodní a nechali mě si A660H vyfotit:
886980ef48d862041cd194a81c27ec9f.jpg

Žádná GS nádhera, ale pořádný techno.

17 sutrov v baterkach, pekne, o solaroch ani nehovorim, to sa ani vacsina mechanik nechyta.

ale aby som aj ja nieco pridal, tak tento vikend takto

IMG_20200710_183558.jpg

Návštěvník cecil
Odesláno (upraveno)

Mně taky ne,proto jsou zpátky na Isofrane.Ale musím uznat že i originál guma je super až na tu trošku větší tuhost ale dobrá je..

Upraveno uživatelem cecil
Návštěvník cecil
Odesláno
V 4. 7. 2020 v 20:39, villain83 napsal:

IMG_20200704_202323_1.jpg

bomba..moje první a dlouholetý pořádný hodinky!!ta odolnost a kvalita byla u nich skvělá!

Odesláno

sodekcz: tak vidím, že kvalita fotek jde nahoru. Bravo!

Odesláno

@tano díky, mám dva problémy. Jednak nosím hodinky většinou na pravé, pak musím fotit levou, což je kaskadérský kousek s nejistým a zpravidla pohnutým výsledkem :). Ale to je můj problém a můžu přehodit i na levou.

Musím se pocvičit v clonách, časech, hloubce ostrosti, trpělivosti (ke kompozici nevím, jestli chytnu nějaký cit) a tak. Zkrátka zatím se s tím peru.

Teď bych měl takový praktický dotaz - když něco cvaknu (foťákem), většinou mírně zmenším velikost obrázku v XnView, někdy k tomu trošku oříznu. Pak mi příjde, že tady na fóru náhled v postu má trošku horší kvalitu, než po rozkliku obrázku a spousta z vás, co tady máte velmi dobré fotky, tak jsou ostré hned v tom postu. Můžu s tím něco, byť se svým šlumpáckým přístupem a obyčejnější technikou udělat?

dnes.jpg

Odesláno

Zkus používat nějakou apku na zmenšení velikosti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...