Jump to content

Citizen na ruce...

Nicolas02

Recommended Posts

před 8 hodinami, mikymik napsal:

Dá se jim vyčíst ledacos, třeba poškrábatelné ;) sklíčko nebo ta datumovka peroucí se s trojkou, ale i tak jsou fakt pěkné! Co lumi?

Lumi je celkom v pohode - na rucickach je modra, cisla su zelene a vydrzi celu noc ...

P8130062.JPG

Stare titanove Eco-Drive, nepouzival som ich skoro 10 rokov, myslel som ze treba vymenit ten kapcitator. stale som to odkladal, skusil som ich vsak hodit pod lampu a sekundovka za po nejakej dobe pohla,vytiahol som kourunku a doprial slnecny kupel, a krasne ozili. Tak som im zhodil doskriabany titanovy tah, kupil kozu a zacal nosit. Idu krasne, ani neviem preco som ich prestal nosit. Nevie mi niekto povedat co je to za model vlastne? Neviem najst papiere, iba skatulu a neviem to nikde dohladat na nete. 

20200804_175245.jpg

Zaujaly, co to je za model prosím?

Popisoval jsem to zde. Snad link bude fungovat: Pochlubte se novými quartz přírustky...
https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=6783&share_tid=7942&share_pid=2544936&url=https%3A%2F%2Fforum%2Echronomag%2Ecz%2F&share_type=t&link_source=app

Poslední dobou dělám rukama takový věci, že by to ten automat nemusel vydržet. Taky mě štve, že když člověk nemá vrtič a střídá hodinky, musí si hlídat rezervu aby pak nemusel znova nastavovat čas a datum atd. Asi jsem na to prostě línej. Za mě v tuto chvíli ideálně solárky řízené rádiem/GPS. 

Jasně, chápu. Mám to vždy tak, že nosím jedny až dvoje po nějaký čas, čili automatům dopřeji i vrtič. To pak sleduji přesnost. No, a když beru GS, kde bych musel nastavovat hodně věcí, z čehož mám strach, ani nic nenařizuji, a nosím jen jako doplněk + na hodiny čumím do mobilu.