Dushakx Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Dnes celý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Moc pěkný hodinky, já jenom nemám vyzkoušený titan. Tak bych z toho měl obavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 (upraveno) U citizenu není důvod se titanu obávat. Tedy na základě vlastní zkušenosti. Upraveno 19. března 2023 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Souhlas, ze začátku to může být nezvyk, pokud jsi zvyklý na nějaká ocelová kladiva, ale to pohodlí titanu je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Je pravda, ze ta vaha je treba oproti zelvam opravdu hodne rozdilna. Byl to i jeden z duvodu, proc sly titanovky zase do sveta.. Pusobilo to na me celkem forove i kdyz vim, ze jsou to super hodinky s kvalitnim zpracovanim (v ramci cenovky), ale proste jsem si na to nedokazal zvyknout. Tusim ze to byly CB0230. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 S tahem na 17cm zápeští mi váží 98 gramů To je míň jak samuraje nebo želvy na gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Já mám 200g na ruce rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Souhlas mám to stejně. Dneska už skoro babičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Jedna hajzlovka, konečně mám obloženo, krásnej záchod, co jde konečně umejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Dneska je krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Jsou mi malé, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Nejsou. 40mm je akorát pro každého. A i podle fotky ok. Mám to podobně, jen všechny moje fotky jsou hodně zblízka telefonem takže hodinky vypadají větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 před 2 hodinami, Ruiz.aw napsal: Jsou mi malé, že jo? To si musíš posoudit sám, do toho ti těžko může někdo mluvit a už vůbec ne z fotky. Budou to tvoje hodinky, ty je budeš nosit. Ty musíš cítit, že takhle to má nebo nemá vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Kluci, správná odpověď je jsou ti malé, nekupuj je. potřeboval jsem je vidět naživo a jsou fakt hodně povedený .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Su ti male a nie su ani pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Rozhodně jsou Ti malý, 40mm je super pro děti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 (upraveno) Jsem asi dítě. Nosím běžně 44, 42, teď 40, ale i 36 a 37. Jestli ti 40 připadá malý, tak už jedině divery nebo pilotky. Upraveno 23. března 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 (upraveno) Vidím na pultě asi tvoje želvy, teď to střídám přesně stejně, želvy do práce a do bazénu, Tsuyosa na doma a do města. Pro vyčerpávající informací na želvách mám zkrácený tah o 2 články a s mikroregulací na plno jsou volnější, měřeno i s hodinkama přesně 20cm, na Tsuyose o jeden, ale měl jsem dát pryč ještě jeden, aby byly jak želvy. Mají moc malý rozsah mikroregulace. Oboje hodinky sedí perfektně, želvy tvarem, Citizen díky velikosti a super poddajnému tahu. před 58 minutami, Harwey napsal: Su ti male a nie su ani pekne. Pěkně jsou, modré co mám určitě. Jen mám trochu obavu jak dlouho takhle zářivý a pěkný budou. Brus je i v plochách které jsou dost exponovány a představa, že se mi oleští hrana mezi dvěma broušenými plochami mi moc přitažlivá nepřijde. Mám staré Seiko 5 prakticky totožného tvaru a tam je plocha kolem koncovky tahu leštěná, což mi přijde praktičtější. Jsou to 37 nebo 38 a ani to nevypadá úplně malé. Kdyby to byly 40ky tak bych Citizeny nekupoval. Ale prostě se mi tyhle soudkové hodinky líbí všechny jen za Tissot PRX v automatu se mi tolik vysolit nechce. Nechtělo se mi ani 8 za Tsuyosu, ale za 6 jsem musel. Upraveno 23. března 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Před hodinou, Jiří Sedlák napsal: Jsem asi dítě. Nosím běžně 44, 42, teď 40, ale i 36 a 37. Jestli ti 40 připadá malý, tak už jedině divery nebo pilotky. Přesně, 44 bez lunety a 46 s je ideální Hele já to nikomu nenutím, pokud se Ti 36 líbí, je to úplně v pohodě, já bych to nedal. Myslím že Ruiz.aw chtěl slyšet, že je nepotřebuje a jsou malý, což opravdu jsou. Byť se mi jinak docela líběj. Druhá věc je, že se mi líběj, ale ne pro mě. Na mě jsou moc usedlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Když chceš nosit hodinky svýho mladí, musíš občas 36 zkousnout. A máš pravdu, že tyhle hodinky asi nikdo nepotřebuje. Vlastně jsou mi úplně k ničemu, ale jsou tak hezký, že si je nechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se