Přejít na obsah

Citizen na ruce...

Nicolas02

Doporučené příspěvky

Slouží už krásných 10 let.... bez problémů..... Letos nahrazeny v rámci zachování parametrů + něco navíc ( mechanické ručky, jednoduchý ciferník,komplet titan, safírové sklo a solární pohon) krásnými Tissoty  t-touch connect solar..... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Slouží už krásných 10 let.... bez problémů..... Letos nahrazeny v rámci zachování parametrů + něco navíc ( mechanické ručky, jednoduchý ciferník,komplet titan, safírové sklo a solární pohon) krásnými Tissoty  t-touch connect solar..... 

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, CEGY napsal:

Když vidim tu korunku s povrchem pilníku tak se se mi sám od sebe dělá na ruce puchejr.

Jo, to radlované kolečko je pecka na obsluhu. Ale je dost vysoko. A jak máš hroší kůži, tak si toho ani nevšimneš....

IMG_4053.jpeg

Odkaz ke komentáři

Tohle jsou nejlepší korunky, mám je na monstrech 2. generace a samurajích, u monster je teda ta ostrá ochrana korunky, ale není nic pohodlnějšího než korunka samurajů. Jo a ještě na jedněch chrono Hanowa a tam je tak měkká, že je ze spodní strany to rádlovaní skoro pryč a to jsem je nosil asi rok, než jsem začal kupovat pořádný hodinky. Takže ruka to bez problémů dá. Ne tak každá korunka. 😁

Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Tohle jsou nejlepší korunky, mám je na monstrech 2. generace a samurajích, u monster je teda ta ostrá ochrana korunky, ale není nic pohodlnějšího než korunka samurajů. Jo a ještě na jedněch chrono Hanowa a tam je tak měkká, že je ze spodní strany to rádlovaní skoro pryč a to jsem je nosil asi rok, než jsem začal kupovat pořádný hodinky. Takže ruka to bez problémů dá. Ne tak každá korunka. 😁

O nic nejde.  Sto hodinek, sto názorů. Naposledy jsem měl puchýř od korunky v šestnácti. Pak 40 let nic. Asy špatné puchýřové korunky.  

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...