Corvus corone corone Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září V tomhle vedru se dá lítat leda po hospodách . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září V 1. 9. 2024 v 8:59, Jiří Sedlák napsal: Hodinář kecá, sklo většinou těsní i po letech, protože se s ním nemanipuluje, dýnko taky, jen se těsnění mázne před montáží aby se nepoškodilo. Problém jsou korunky a připadne tlačítka chrona. No minimálně kecal s cenou nebo je příliš drahý. Teď koukám do faktury nechrono 661 korun práce i s testem, těsnění korunky a dýnka 150 a 180. To jseš na 1000kč (50e) Chrono 50 let staré Pogue +300 za další 2 těsnění a práce kolem tisíce, takže pořád nejseš ani na 100e. Já bych nesnesl doma hodinky které mají mít nějakou WR a nemají ji. Potkal jsem u vody sestru sousedky, která žije v Americe. Hned si všimla samurajů na mé ruce a že má doma taky potápky od Seiko, že kolem moře to tam prodávají všude a nikdo neleze do vody s ničím jiným než s japonskejma potápkama. A to má skoro každý debilní Američan Rolexy. . Každopádně super fotka, úplnej beachboy. Hlavně jestli je 48 rok narození. ano som nar 1948 ,, iste u Vas je koruna silnejšia a ceny lepšie ako za Eur , a možno sa tu hodinari istia a je to bez zaruky WR , aj tlaku skušku nerad robia na 10 at. , vraj praskne sklo ...., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září (upraveno) Ve faktuře jsem dokonce četl i nějakou záruku na vodotěsnost rok nebo dva, teď nevím, nechce se mi tam jit. Ale to je Ruda z Onyxu, jinde nevim. Nad deset barů to nikdo nedělá pokud je na skle hlubší škrábanec i kdyby jeden, tam to riziko asi opravdu je. Každopádně dovolená u moře je ideální příležitost na koupi nových diverů. A Citizen Eco drive v diver,s verzi je, když pominu digitálky a g-shock podle mě vrchol nezničitelnosti. Upraveno 8. září uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Fugu 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Pokus s řemínkem. Je to prachsprostá čína a nejspíš to ani pravá kůže není. Ale sluší jim to takhle a už mám u Helveti vyhlídnutej tmavěmodrej Hirsch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Fugu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Dnes prvně na nylonu. Člověk by neřek, jak jsou vlastně ty ocelové náramky těžké . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Parádně dodrbané NY koupené zde za pár drobných. Mám rád omlácené potápky. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 27 minutami, sodekcz napsal: Umíš s tím? Já umím jen násobit a dělit. Jednou jsem zkoušel ten výpočet času letu v závislosti na množství paliva a průměrné spotřebě - to šlo taky dobře, ale už jsem to zapomněl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září @Corvus corone corone já na to nevidím, oči slábnou a skla na čtení jsou na pořadu dne. Hodiny přečtu v pohodě ale ty čárky už mi nejdou. Na YouTube se dá najít způsob použití Tady z trochu jiného soudku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 4 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 3 minutami, AndyAaron napsal: Krásná fotka i hodinky v zeleném 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září před 14 hodinami, sodekcz napsal: @Corvus corone corone já na to nevidím, oči slábnou a skla na čtení jsou na pořadu dne. Hodiny přečtu v pohodě ale ty čárky už mi nejdou. Na YouTube se dá najít způsob použití Tady z trochu jiného soudku. A toto je co za raritku? RC a tudíž asi i solár v pilotním designu, ale to bude asi něco jako ta moje Casia, dělaná pro leteckou společnost ANA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Jak to tak pozoruju, tak origo tah (oyster style) už na ně nikdy nepřijde. Tohle vypadá mnohem lépe. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Ano, montbely jsou limitka. Někde pro Japonsko nebo tak nějak. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září https://en.montbell.jp/company/ Montbell je japonská firma s outdoorovejma cajkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Taky jedny mám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se