Lacifer Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Mé první Citizeny 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cynique Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu (upraveno) Můj letošní jarní Citizen přírůstek, který přiletěl až z Japonska (JDM model). Několikavrstvé Urushi lakování na kovové destičce má za výsledek nádhernou "flekatost" lišící se kus od kusu. Kdykoli je dám na ruku, musím na ně pořád koukat. Upraveno 16. listopadu uživatelem Cynique 6 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Dnes tyhle. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Trochu pátečního kancelářského potápění 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 24. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu V 16. 11. 2024 v 20:12, Cynique napsal: Můj letošní jarní Citizen přírůstek, který přiletěl až z Japonska (JDM model). Několikavrstvé Urushi lakování na kovové destičce má za výsledek nádhernou "flekatost" lišící se kus od kusu. Kdykoli je dám na ruku, musím na ně pořád koukat. Na kolik tě přišly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cynique Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu před 1 hodinou, ladvach napsal: Na kolik tě přišly? 565 USD plus clo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno sobota v 10:38 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:38 Foceno na letišti v Zurichu, kousek od butiků omega a rolex, mají tam pěkný věci, ale když mě tohle tak baví 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno sobota v 14:40 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:40 Extenze se v zimě hodí 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno neděle v 04:41 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 04:41 nový kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno neděle v 12:17 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:17 Do vánoc mám od řezání volno, takže jsem dopoledne vyčistil pilu a připravil ji na příšti akci. No a abych nepropásl oběd a včas toho laskání nechal, vzal jsem si tyhle tooly Venku moc hezky není, ale mě je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno neděle v 12:37 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:37 Ty mám v merku také. Moc povedené hodinky. Jen se bojím velikosti. Paráda. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno neděle v 15:34 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 15:34 Děkuji . Zápěstí mám 21+ a hodinky jsou tak akorát. Přijdou mi skvěle nositelné po praktické stránce, nevadí rukávům ani rukavicím apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno neděle v 17:24 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 17:24 Lítačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se