KOCKOPEES Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Mám stejný názor. Ta datumovka tam nemusela být vůbec. Je to taková malá prcka. Ideálně přelepit velkým indexem jako na 9 hod. Zatím jsem jako nejvíce tool hodiky měl želvy od seika. Toto mi ale připadá jako odlitek. K vodě udělají parádu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Stále odlitek na svou velikost ani nevím že je mám na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 před 4 hodinami, KOCKOPEES napsal: Stále odlitek na svou velikost ani nevím že je mám na ruce. Koukám že jsi spokojenej jak želva to je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olan Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 U vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Dneska modrý Promastery Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Tak po kuva dlouhém shánění můžu i k Vám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicmoc Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 poslední přírůstek, přežily pád hned první den, dobrý začátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 Nighthawk Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicmoc Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 Před xx lety dárek od manželky.Nosím je hodně a jdou stále perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 Navihawk Dlouho se mi nedostaly na ruku, ale mám je furt rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkovacik Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 Ahoj,jak je to prehledne na odčítání času. Mě se taky líbily, ale přišlo mi to strašně divoký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 před 3 hodinami, pkovacik napsal: Ahoj,jak je to prehledne na odčítání času. Mě se taky líbily, ale přišlo mi to strašně divoký Hlavní ručky překvapivě v pohodě i na zaplněnost ciftu. Displeje taky bez problému. A upřímně ty horní subčíselniky vůbec nepoužívám. Přeřízení času po změně pásma je hračka. Kdysi jsem si je pořídil právě že to byly opticky přeplácaný tooly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rikitan Odesláno 16. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2022 Na dovolené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 Oblekovky - Eco-Drive, rádio, safír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 Moc pěkné s ideální funkční kombinací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 před 14 hodinami, rikitan napsal: Na dovolené Ty jsou super jaký je to prosím přesný model? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EasyDaviD Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 @SpriteBN0100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Dragonfly Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se