alois Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Tak toho se také obávám. Je docela nepoddajná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 (upraveno) To je, zbytečně tuhá. Já je přesunul na nylon, ten jim vyloženě svědčí. Upraveno 18. prosince 2024 uživatelem morepower obrázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 (upraveno) . Upraveno 18. prosince 2024 uživatelem morepower mea culpa, vše v předešlém příspěvku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 Když k vodě, tak s Fugu. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Taky tak fugu 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Krásná neděle. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Slunění 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 V 29. 12. 2024 v 18:10, ouskavl napsal: Slunění ty jsou parádní , za mě nejhezčí varianta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna NY0040 Fugu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna V 18. 12. 2024 v 11:24, alois napsal: Tak toho se také obávám. Je docela nepoddajná. Tak je nakonec pouštíš... Co ti nesedělo? Ta guma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Tak nějak ani nevím. Ma to mnoho funkcí, které nepotřebuji a nebo používám Garmin Fenix na běh a na kolo Garmin Edge. A pak ta velikost. Líbí se mi, ale nějak je nemohu usadit na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna to chápu, prostě nesedí... já teda osobně nesnesu ani gumu, ani silikon, natož plast, takže každé hodinky přepáskuju na nylon, ten mi naopak vyhovuje úplně. Viděl jsem na tvých fotkách, že ti ta guma táhne dolů a že by to chtělo něco poddajnějšího, třeba kůži a nebo právě látku. Jen postřeh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Díky za tip. Zkusím ještě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna tyhle tady dlouho nebyly 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna nový přírůstek do citizení rodiny potápek 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Nápodobně 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Dneska jedny starší, Leopardy. Potřeboval jsem něco menšího, lehčího a na kůži. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Perpetualy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se