alois Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2024 Tak toho se také obávám. Je docela nepoddajná.
morepower Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2024 (upraveno) To je, zbytečně tuhá. Já je přesunul na nylon, ten jim vyloženě svědčí. Upraveno 18. prosince 2024 uživatelem morepower obrázek
morepower Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2024 (upraveno) . Upraveno 18. prosince 2024 uživatelem morepower mea culpa, vše v předešlém příspěvku...
lub Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 V 29. 12. 2024 v 17:10, ouskavl napsal: Slunění Rozšířit ty jsou parádní , za mě nejhezčí varianta.
morepower Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna V 18. 12. 2024 v 10:24, alois napsal: Tak toho se také obávám. Je docela nepoddajná. Rozšířit Tak je nakonec pouštíš... Co ti nesedělo? Ta guma?
alois Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Tak nějak ani nevím. Ma to mnoho funkcí, které nepotřebuji a nebo používám Garmin Fenix na běh a na kolo Garmin Edge. A pak ta velikost. Líbí se mi, ale nějak je nemohu usadit na ruce.
morepower Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna to chápu, prostě nesedí... já teda osobně nesnesu ani gumu, ani silikon, natož plast, takže každé hodinky přepáskuju na nylon, ten mi naopak vyhovuje úplně. Viděl jsem na tvých fotkách, že ti ta guma táhne dolů a že by to chtělo něco poddajnějšího, třeba kůži a nebo právě látku. Jen postřeh...
Delapancha Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Dneska jedny starší, Leopardy. Potřeboval jsem něco menšího, lehčího a na kůži. 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se