Ředitel Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Máš pravdu, L2L je tu 46mm a teď jsem koukal, že na jedněch mých menších Orientech (40,5mm) mám dokonce L2L 48,5mm a je to OK. Už mi přijdou na mou ruku akorát, ale vím, že přes už bych taky nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Trochu do vesela Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 citizen není zrovna moje srdcovka jako třeba seiko, ale měl jsem zhruba představu co bych chtěl a u seika jsem si nevybral.pak jsem narazil tyhle citizeny a bylo rozhodnuto. žádné dlouhé přemýšlení, prostě to tam bylo a musel jsem je mít.podíl na tom má můj momentální odklon od mechanik - ještě před rokem bych si ani nepomyslel, že půjdu do solárního pohonu - no a už mám druhé. decentní potápky - BN0190-82E Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 (upraveno) Vypadají fakt dobře. Zajímavej kousek a moc hezký fotky.Teď na ně koukám a verze v modré s oranžovou vteřinovkou není teda taky vůbec marná. Tím spíš za ty peníze.zdroj google: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. listopadu 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Parádní kousek. Kolik mají v průměru? 42 mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 (upraveno) Bohužel 44,5 mm, ale jsou povedený.https://www.helveti.cz/citizen-eco-drive-promaster-bn0191-80lBýt trochu menší a mít safír, mno asi bych je i zkusil. Upraveno 24. listopadu 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 díky.mají 44 a přes korunku 47, jsou "o číslo" větší než moje oblíbený SNE107 (ty mají 42mm)až bude čas, tak udělám srovnání těchto japonských solarních potápek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Bohužel 44,5 mm, ale jsou povedený.https://www.helveti.cz/citizen-eco-drive-promaster-bn0191-80lBýt trochu menší a mít safír, mno asi bych je i zkusil. paráda, spíše menší (nosím 48 mm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 díky.mají 44 a přes korunku 47, jsou "o číslo" větší než moje oblíbený SNE107 (ty mají 42mm)až bude čas, tak udělám srovnání těchto japonských solarních potápek. DSC_8358res.jpgJJ, dobré jsou asi oboje, designově a zpracováním na mne působí lépe ty Citizeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 (upraveno) V téhle cenové kategorii u mě taky vede spíš Citizen.Vypadají fakt slušně a srovnávačka bude supr.Lub: kolik máš pls zápěstí ? Upraveno 24. listopadu 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 ty seika jsou taková ta tichá voda břehy mele. postupem času jsem si je hrozně oblíbil a spolu s kinetiky BFK jsou to momentálně jediný seika co nosím. jejich zpracování je dokonalé, o třídu lepší než SKX, monstra a spol., nebál bych je přirovnat zpracováním třeba k seiko sumo.ale dost seiko..jsem zvědavej, jak na mě budou působit tyhle citizenky. jediný citiny co jsem předtím měl, byly nádherný NP3000, ale po čase jsem pochopil, že to není úplně můj styl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jo, zápěstí mám konfekčních 18cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Citizen do toho zase pěkně šlape a to je moc dobře, konečně zase parádní divery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fandy12 Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 ... ešte bj2110-ky, ale už bude zmena o level vyššie??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 citizen není zrovna moje srdcovka jako třeba seiko, ale měl jsem zhruba představu co bych chtěl a u seika jsem si nevybral.pak jsem narazil tyhle citizeny a bylo rozhodnuto. žádné dlouhé přemýšlení, prostě to tam bylo a musel jsem je mít.podíl na tom má můj momentální odklon od mechanik - ještě před rokem bych si ani nepomyslel, že půjdu do solárního pohonu - no a už mám druhé. decentní potápky - BN0190-82E DSC_8352res.jpg DSC_8341res.jpg DSC_8330res.jpg DSC_8311res.jpg DSC_8310res.jpg CITIZEN jede! Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fandy12 Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 ja naopak - od detstva som túžil po "potápačských Citizen-kách", ktoré som si kúpil "hodne" neskôr!Moje prvé "vážne" hodinky "pod vodu" boli Mortima (r.1986-7, TUZEX a už si nepamätám, či 1200.-DM, alebo "Bonov", ale na tú dobu to bolo relat. dosť peňazí!), ktoré by som mal ešte niekde mať, ak mi ich syn "neutopil"! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 (upraveno) Sakra tyhle modré potápky BN0191-80L nebo i ty černý BN90190-82E jsou super. Běhá vteřinovka po indexech? Co mám doma Citizeny AW1240 57E tak teda moc ne. Před tím jsem měl Wengery Sea Force a tam si vteřinovka taky dělala co chce.Jo a je tam šroubovací korunka? Upraveno 26. listopadu 2017 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fandy12 Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 žiaľ nie - sekundovka ukazuje iba stav nabitia a aktuálnu hĺbku + max.dosiahnutú hĺbku, ktorá zostáva v pamäti ako posledná hodnota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 nevím jestli to byl dotaz na mě... jo, vteřinovka běhá po indexech vcelku přesně, korunka šroubovací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 (upraveno) Len je škoda, že Citizen nemyslí aj na ľudí s menším zápästím. Moje CB0010-88L sú 43mm a už sú na hrane na moje 16,5cm zapästie. 44,5mm len pre mňa úplne mimo.Mohli by ich spraviť aj v 40mm verzii. Upraveno 28. listopadu 2017 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 29. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Modrá letka je doma.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se