misso Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Ďakujem, mesiace som na nich číhal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Strap změním, takhle by to nešlo, ale hodinky i po letech dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunty Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Po dvou letech na horach jsou z nich uz takovy otloukanci, tak je tentokrat vezu na klidnejsi vylet do Karibiku. Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Todle mě teď baví odshora dolů a zpátkyJp1014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Vratil jsem se do vod Citizenu. Tohle me zaujalo. Takhle maji vypadat vojenske hodinky. Zadne velke obludy (40mm), nizke, datum a hlavne WR 300M. Eco-Drive jsem jeste nemel, skace to po indexech, tak cajk. Mohlo to mit tritium, to uz by bylo uplne dokonale. Lumi nezari, ale vydrzi celou noc. Nejlepsi je na tom to pouzdro. Monokok a cele z titanu, takze to nevazi lautr nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Vratil jsem se do vod Citizenu. Tohle me zaujalo. Takhle maji vypadat vojenske hodinky. Zadne velke obludy (40mm), nizke, datum a hlavne WR 300M. Eco-Drive jsem jeste nemel, skace to po indexech, tak cajk. Mohlo to mit tritium, to uz by bylo uplne dokonale. Lumi nezari, ale vydrzi celou noc. Nejlepsi je na tom to pouzdro. Monokok a cele z titanu, takze to nevazi lautr nic Výborná volba. Blahopřeji. Stejný nebo podobný typ je i edice pro Royal Marines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Rucky mohly bejt jiny, ale i tak vypadaj dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Výborná volba. Blahopřeji. Stejný nebo podobný typ je i edice pro Royal MarinesDiky! To je prave ta edice. Udajne pouze pro UK trh, kde se mi je taky podarilo sehnat. @sashator Na zivo celkem v poho, nemam s ruckama problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Royal Marine to mají na cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Ajotak. Tak asi civilni verze, jinak je to to same, vcetne stejneho remenu. Ten je dobrej, ale dirky jsou oramovane hlinikem a bohuzel jsou tak dirky dost daleko od sebe. Musel dolu, protoze bud skrtil nebo plandal. Erica?s original se ale na ne hodi skvele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Ďakujem, mesiace som na nich číhal IMG_20190218_165610.jpgMoc pěknej úlovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 3530-351100 Octagon Chrono. Rok výroby 1985. Dědictví. Srdcová záležitost navrátivší se ze skvělého komplexního servisu ve Vyšehradském hodinářství. Výměna sklíčka, leštění pouzdra, nový řemínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 3530-351100 Octagon Chrono. Rok výroby 1985. Dědictví. Srdcová záležitost navrátivší se ze skvělého komplexního servisu ve Vyšehradském hodinářství. Výměna sklíčka, leštění pouzdra, nový řemínek.Tak tohle je paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 perpetual Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunty Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 zakladni vybava, ktera snad nikdy neomrzi Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Vejkendovky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunty Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Koukam, ze se mi nejak nenahrala fotka. Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Citizen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 (upraveno) Dneska jsem po dlouhé době vyvenčil svoje letité Eco-Drive. Mám je už od roku 2006 a pořád šlapou. Upraveno 10. března 2019 uživatelem Dave123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se