mikymik Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Diky, jsou to jenom hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Nový přírůstek. Omlouvám se za kvalitu fotky, foceno mobilem po cestě ze stavby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Vokurková sezóna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Zrcadlovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Jestli tam nejde spíš o nějakou indukci přímo toho signálu, co jde z founu do sluchátek. Dovedu si představit, že z cívek v repro něco může vyzařovat. Že by něco takového dokázala membrána, která jenom kmitá a rozechvívá vzduch netuším. Ale taky se nechci pouštět na tenký led:) V každém případě je to zajímavé. Ještě jsem na fórech četl, že je možné použít nějakou aplikaci na mobil, která dokáže signál generovat. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.houryo.jjyemulator&hl=en_USZkoušel jsem, nefungovalo, ale nebyl jsem asi dost trpělivý. V recenzích aplikace píšou, že to funguje, mně to nešlo. Jmenuje se to JJY Emulator. Je to přes reproduktor, což jsou podle mě zvukové vlny a nikoliv rádiové vlny, ale na druhé straně vysoká frekvence reproduktoru by teoreticky mohla generovat slabé elektromagnetické vlnění (... ale dál se nepouštím ... nejsem sebevrah ... tak třeba to fakt funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Vydarena foto!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 (upraveno) A tu su moje .... Upraveno 17. srpna 2019 uživatelem pauliej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Nechapu, kdo mi tyhle krasavice zatajil NJ0100-11E: Miyota 8210, 42 mm, mineral, WR 100 m, 3,5 kKc.Tak jsou doma:-)....fakt super... Odesláno z mého Moto G (5S) Plus pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Hezky! Naštěstí jsem docela brzy škrábl minerální sklo, tak jsem na Aliexpressu koupil lehce klenuté safírové. Docela jim sluší. Průměr je 32,5 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Moje oblíbené Citizen v titanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Na chvilku jsem je sundal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Bez komentáře.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Na chvilku jsem je sundal.Já je ještě nesundal :-) Odesláno z mého Moto G (5S) Plus pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Jedny Citizen potápky jsem sice tady na fóru před týdnem pořídil, ale do klubu se hlásím ať s těmito kancelářskými elegány. Chudinky přišly úplně vyhládlé, sekundovka skákala ob index (EcoDrive), tak jsem zřídil improvizovanou JIPku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Už jsou nabitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 A ještě na kůži: Split second :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se