pauliej Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Dnes som ich nahodil na tah od Geckoty - musim povedat, ze tato kombinacia sa mi celkom pozdava. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 V 25. 5. 2020 v 21:23, dr.sphinx napsal: Vzácná příležitost pod záminkou výměny baterie vytáhnout z paní Sfinxove její Chronomastery. V Koscomu byli hodní a nechali mě si A660H vyfotit: Žádná GS nádhera, ale pořádný techno. 17 sutrov v baterkach, pekne, o solaroch ani nehovorim, to sa ani vacsina mechanik nechyta. ale aby som aj ja nieco pridal, tak tento vikend takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 na isofrane a kůži+promo.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Potapky na kuzi muzu, ale toto je jak bentley na plechacich. Jsou to super hodinky. Ale proste mi to k nim nesedi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 (upraveno) Mně taky ne,proto jsou zpátky na Isofrane.Ale musím uznat že i originál guma je super až na tu trošku větší tuhost ale dobrá je.. Upraveno 14. července 2020 uživatelem cecil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 V 4. 7. 2020 v 20:39, villain83 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. bomba..moje první a dlouholetý pořádný hodinky!!ta odolnost a kvalita byla u nich skvělá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Diky, moje nejoblibenejsi Citizeny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Včerajšie Fugu, ale na ruke aj dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Mam ich rad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 před 4 hodinami, Gombo napsal: Mam ich rad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. sú skvelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 V 14. 7. 2020 v 20:21, villain83 napsal: Diky, moje nejoblibenejsi Citizeny. Ja je mel tusim 2x a bral bych je zas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 No bodejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 modrásky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 sodekcz: tak vidím, že kvalita fotek jde nahoru. Bravo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 @tano díky, mám dva problémy. Jednak nosím hodinky většinou na pravé, pak musím fotit levou, což je kaskadérský kousek s nejistým a zpravidla pohnutým výsledkem . Ale to je můj problém a můžu přehodit i na levou. Musím se pocvičit v clonách, časech, hloubce ostrosti, trpělivosti (ke kompozici nevím, jestli chytnu nějaký cit) a tak. Zkrátka zatím se s tím peru. Teď bych měl takový praktický dotaz - když něco cvaknu (foťákem), většinou mírně zmenším velikost obrázku v XnView, někdy k tomu trošku oříznu. Pak mi příjde, že tady na fóru náhled v postu má trošku horší kvalitu, než po rozkliku obrázku a spousta z vás, co tady máte velmi dobré fotky, tak jsou ostré hned v tom postu. Můžu s tím něco, byť se svým šlumpáckým přístupem a obyčejnější technikou udělat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Zkus používat nějakou apku na zmenšení velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Při zmenšování je důležité, aby velikost delší strany měla 1000 bodů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se