Ajaj Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Diky za odpoved. Ja to prave chci jako doplnek k televizi (obyvak), ale mam vcelku stedry budget
Ajaj Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 @simon_magus- dekuji za nazor. Ja to presne chci na filmy (fun sekce - proto i platno, kde chci mit hodne dobrou kvalitu na 100-120“) nebo sportovni aplikace (Zwift, Fulfaz, apod.), kde kvalita nemusi byt 100% (proto pouze promitani na zed)
Kotlick Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 @Ajaj spojení sklep a pain sekce zní dost ...no řekněme divně... no ale proti gustu..... Sorry, musel jsem
Ajaj Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 @Kotlick- čoveče, zval jsem na otvíračku sousedy a nikdo nepřišel.....asi mě nemají rádi
Kotlick Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 V 4. 2. 2021 v 14:37, Ajaj napsal: a přitom tam mám takový lahůdky Rozšířit Tohle je pro mě stejný, jako kdyby jsi tam měl ty kříže s poutama, taky na tom trpím a chci umřít..
Ajaj Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Jinak abychom se vratili k tematu - je tu nejaky expert na projektory, co muze doporucit/poradit s Ultra Short Throw (4K)?
Bert Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 Borci, poraďte prosím. Jaké plátno k laserovému projektoru? Potřebuji cca 300*200, pevná instalace. Díky.
Bert Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2023 Vyřešeno. Místnost nakonec více zatmavena, tedy laser netřeba. Vítězem tedy je Optoma UHD38x UHD38x a plátno na míru.
dwg Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Odesláno 7. května 2023 nemate nekdo zkusenost s ultra short throw projektory a promitanim primo na zed? Chvili jsem myslel, ze do noveho bytu zrecykluju svuj stary panasonic AE900E, ale vsechna kabelaz, zaves atd me nakonec zacala hrozne sejrit (byl by v obyvacim pokoji). Nakonec jsem rozhodl, ze casem poridim neco jako LG HU715QW, ale zajimalo by me, jak je to pouzitelne bez platna primo na zed. S klasickym projektorem jsem byl pri promitani na bilou zed uplne v pohode - o neco horsi rozliseni neresim, ale bojim se, ze pri promitani pod ostrym uhlem se na zdi vykresli vsechny nerovnosti..
Dagoberd Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2023 (upraveno) Někdy si říkám, jestli nejsem na svá dítka moc přísný. Mrně si napsalo Ježíškovi o lupu, když ji pod stromkem našlo, udělalo ‘jupííí’ a běželo do pokojíku, cca za 20min. přišlo se short throw projektorem vytvořeného z lupy, krabice, mobilu a dvou plyšáků..jako plátno slepilo čtyři A4ky. No, úplně jsem zapomněl mu dát zaracha za poškozenou zeď. Upraveno 31. prosince 2023 uživatelem Dagoberd
Quarantine Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2024 V 31. 12. 2023 v 13:19, Dagoberd napsal: Někdy si říkám, jestli nejsem na svá dítka moc přísný. Mrně si napsalo Ježíškovi o lupu, když ji pod stromkem našlo, udělalo ‘jupííí’ a běželo do pokojíku, cca za 20min. přišlo se short throw projektorem vytvořeného z lupy, krabice, mobilu a dvou plyšáků..jako plátno slepilo čtyři A4ky. No, úplně jsem zapomněl mu dát zaracha za poškozenou zeď. Rozšířit Gratuluji k vychove noveho Edisona Jaky je vysledny obraz?
Dagoberd Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2024 No, velmi záleží na schopnosti plyšáka udržet mobil ve správné vzdálenosti od čočky, ale kvalita obrazu byla asi jako z meotaru ;)… Nyní se už věnujeme výrobě skafandru pro mezigalaktické války. Ta barva na xichtíku je z armyshopu, báječně drží i na ručníku, umyvadle a vaně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se