bosco Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 před 16 hodinami, Spongebob napsal: taky bych chtěl moc poděkovat Jirkovi a Hleveti za jeho trpělivý a individuální přístup! Hodinky dnes dorazily a jako malý dárek, možná za to čekání jsem našel perfektní vystěžejkovač a utěrku. Díky moc ještě jednou, jsem rád že jsem nakoupil u vás a mohl tak vás tak trošku podpořit My v Helveti moc děkujeme za nákup! Tyhle "manty" jsou parádní, tak ať dobře slouží a dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Přidávám se ke kolegům s pozitivním hodnocením - hodinky dorazily přesně v termínu, perfektně zabalené navíc s dárkem v podobě vystežejkovače. Při dalším nákupu vím kam se obrátit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 V 27. 3. 2021 v 21:43, Arkham napsal: Přidávám se ke kolegům s pozitivním hodnocením - hodinky dorazily přesně v termínu, perfektně zabalené navíc s dárkem v podobě vystežejkovače. Při dalším nákupu vím kam se obrátit Moc děkujeme za nákup a přidanou recenzi. Jsme rádi, že objednávka proběhla dle představ a malý dárek potěšil. Ať minimálně stejně těší také nové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Opět naprosto skvělý nákup v Helveti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Martine, díky! Snad bude kafe chutnat a hodinky budou skvěle fungovat. Jak už jsem ti řekl několikrát i osobně, takových zákazníků mít víc, tak jsme za vodou Díky díky díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Nakup probehl asi pred pul rokem, drive jsem se nedostal sem hodit hodnoceni. Vse na 1, cestovni pouzdro k hodinkam zdarma, zaruka 5 let, vse perfektni, dekuji za super pristup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Moc děkuji za i takto zpětné hodnocení. Právě ta jsou prověřená časem Díky a třeba někdy v budoucnu zase "Ahoj" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Rychle prodat umí i obývákový e-shop, ale solidní podnik se pozná teprve u reklamací (čas od času holt něco neklapne, zde cestovní pouzdro) - a i tady si hodinkáři z Helveti.cz zaslouží jedničku s hvězdičkou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Tak dnešní výlet do Helveti kvůli reklamaci dopadl trochu jinak než jsem zamýšlel. Ale což, člověk si má dělat radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Minulý týden jsem opět navštívil Helveti a udělal radost sobě i ženě. Ta to tedy ještě neví. Všechno v nejlepším pořádku jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Velka spokojnost. Doprava na opacnu stranu Ceskoslovenska, sice to netrvalo jeden den, ale den a pol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Včera jsem byl nakupovat v Helveti. Sice jsem už psal do vlákna "spřátelené eshopy" kde jsem se trochu rozepsal, ale zmíním se i tady. Přístup týmu Helveti k zákazníkovi je naprosto skvělý. Mohu je vřele doporučit. Už se těším, až mi ježíšek přinese hodinky, které jsem po dlouhém bádání vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 (upraveno) Pochvala pro Helveti - objednávka quartzových Certin DS Tradition pro ženina kolegu z práce k narozeninám. Dodací lhůta luxusní (na to, že nebyly skladem), cena se slevou přívětivá , a jako bonus cestovní pouzdro Helveti. Jen doufám, že nebude ostuda a chvíli po předání v půli prosince mu v hodinkách nedojde baterka... je to zřejmě už starší model hodinek. Když to shrnu: Nákup v Helveti už šestý a opět spokojenost, doporučuji! Upraveno 7. prosince 2021 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Tak jsem poprvé nakoupil v Helveti, teda na eshopu, páč jsem z Valmezu. V pondělí večer jsem objednal a dnes už je mám na ruce. Navíc jsem ještě dostal supr cestovní pouzdro. Za mě spokojenost. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Koupeny hodinky pro tchána. Objednáno, doručeno, zaplaceno, předáno tchánovi. Všeobecná spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Moc všem děkujeme za hodnocení a provedené nákupy, vaše spokojenost nás těší V případě hodinkových potřeb jsme vám samozřejmě kdykoliv k dispozici jak online, tak na našich pobočkách, kam si můžete přijít hodinky prohlédnout a vyzkoušet, případně si o nich příjemně popovídat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Již třetí nákup v Helveti, tentokrát jsem navštívil novou prodejnu a musím smeknout, máte ji moc pěknou a těch krásných hodinek, člověk by tam nechal všechny svoje úspory :). Jinak chci pochválit super personál, pán mě obsloužil s úsměvem, vyndal mi všechny hodinky na kukandu a poradil i s mými, co jsem měl na ruce, když jsem se optal na radu. Nakonec jsem si odnesl krásné Barakudy a brandovaný stěžejkovač. Díky moc Helveti týme a zase někdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Děkujeme! Jenom houšť a hodně si přeji, aby si k nám lidé do Holešovic našli cestu. Jsem rád, že jsi byl spokojený a vše proběhlo dle tvých představ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 18 hodinami, Ersagon napsal: Již třetí nákup v Helveti... Moc děkujeme za další provedený nákup. Máme radost, že jste nás navštívil osobně, ostatně pro vás, naše zákazníky, je nový prostor vytvořen především Kolega bude mít z pochvaly radost, hodinky nás opravdu baví a doufáme, že je to poznat nejen při osobním setkání, ale také v online prostoru. Určitě se za námi opět zastavte, třeba se jen pokochat novinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Pánové a dámy, nejenom, že vám prodají hodinky, ale ještě se postarají o (mírně) divou zvěř Měli jsme před pár dny cestu do Holešovic, kouknout se na hodinky pro moji paní. Nemaje hlídání, museli jsme s sebou vzít děti (tři kluci, malí). Kdo má malé a trochu unavené děti, asi chápe naše mírné obavy. No a všechno bylo fajn. Péče o zákazníky, o děti. Nestarší syn si popovídal o letadlech, prostřední kreslil, nejmenší se koukal. Vedle toho bylo moc hezky postaráno i o nás, paní vyzkoušela co chtěla, vybrala si, já prohlédl spoustu hodinek a popovídal si s prodejci. Takže můžu jednom doporučit. Zejména personál; lidé byli hodně fajn, příjemní, vstřícní, ochotní. Vše jak profesně i lidsky. Prodejna hezká a útulná. A nabídka hodinek široká. Závěr : Funthom doporučuje Rád se zastavím při další příležitosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se