Honza.manta Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 To mi nevadí, to zase takovej ranec není, jen mi zajímá ta intenzita svícení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Pěkně udělaný, včetně safíru, nějaká indikace stavu baterky tam je? ... asi jo, zmáčknu a nic. Škoda toho ukrytého času. Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Uz ich niekto ma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Vím o nich ode dneška. Líbí se mi moc, jen mám stejně jako t2 obavy o ten modul. Tolerance 1 min za měsíc na jeho vysokou kvalitu moc neukazuje. Za ty peníze do nich nejdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 Ty Kosmonauty jsou parádní. Rád bych je zaparkoval doma. Jenže má to háček.... pouzdro je parádní, ale ten nápis Gerlach a ani ten kosmounaut není to co chci. Mážná je zde více bláznů, co chtějí LED modul. Máte někdo odkaz na nějaký podobný povedený kousek? Zvažoval jsem i možnost udělat limitku na téma František Křížík, ale tolik bláznů tady asi není. Nebo možná asi je, ale zas každý nemusí diginy. Každopádně budu rád, když někdo aspoň pošle typ na nákup, jinak budu muset jít do toho KOSMONAUTA https://cs.wikipedia.org/wiki/Franti%C5%A1ek_K%C5%99i%C5%BE%C3%ADk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 Mně by Gerlach i s nápisem vůbec nevadil, ale minuta měsíčně je u quarzu/digi neskutečně šílená, takže za ty peníze ne. A nejedná se o žádnou zhýčkanost z Grand Seika, když moje F91W za 250 korun s psanou tolerancí chodu +- 30 sec/měsíc drží už několik let za sebou + 4 sec/měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 Je nějaký přesnější modul, než použitý LED-001GG v Kosmonatech? Vůbec nemám představu a ani přehled v podobných hodinkách s jiným modulem. Psal jsem na Gerlach dopis, nějaká odpověď přišla, ale je to na delší domluvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 Je nějaký přesnější modul, než použitý LED-001GG v Kosmonatech? Vůbec nemám představu a ani přehled v podobných hodinkách s jiným modulem. Psal jsem na Gerlach dopis, nějaká odpověď přišla, ale je to na delší domluvu.standardní by byl +- 15 až 20 sec/měsíc. Levnější kalibry +-30/sec, jak jsem psal. Tady to vypadá na čínský kalibr z ebaye s cenou pod 1 USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Ten modul je jedinej problém těch hodinek. Jinak bych o nich také vážně uvažoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Mne taktéž ta nepřesnost a tudíž asi nekvalita modulu odradila a to jsem o nich vážně uvažoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Mě tenhle polsko-čínský hybrid nechává chladným. Na pohled se mi sice líbí, je to pěkné retro se safírem, pouzdro má pěkné křivky, ale...ten LED modul je vtip a obecně na mě polské zegarki působí podobně jako thajská striptérka s pindíkem, takže se se zvědavostí mi vlastní rád podívám na obrázky, ale více opravdu ne. To už mě více berou originál ruské SS LED Elektroniky co tu kolovaly, pokud si správně vzpomínám, i Manťák je trochu ponosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Jenže to byl starý modul, který nebyl na plném denním světle k přečtení, proto taky šel dál. Mám jedny echt číny - limitky a ty jsou čitelné i ve slunci a dělají tak minutu za půl roku až rok. A to je dost rozdíl. Tyhle se mi líbí a bral bych je, ale za ty peníze si představuji víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Jenže to byl starý modul, který nebyl na plném denním světle k přečtení, proto taky šel dál. Jasný, rozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 (upraveno) Pamatujete jak se zdály kosmonauty drahý? Tak teď už jejich poměr cena výkon nebude tak děsnej. Našel jsem něco o hodně dražšího s velmi podobným dvou dolarovým modulem. CORUM s modulem od číňanů! WTF? 1500 Eur. Upraveno 31. října 2019 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se