Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jako většina kolegů tady, luneta musí lícovat na dvanáctce. Piva jsem se s její pomocí počítat nenaučil, to bude i tím, že do čtyř zvládnu napočítat i nadranej, ale začal jsem ji víc využívat, co mám malé dítě: Na měření délky venčení v kočárku, na označení limitu, kdy má dostat najíst, na stopnutí délky koupání, délky spánku, no a mimo prcka si v těch vzácných chvílích, kdy někam cestuju, označím dobu odjezdu.

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Já musím mít lumibod na dvanáctce. Pokud venku zjistím, že je někde jinde, postupuji stejně jako v případě, že jsem z domu odešel s rozepnutým poklopcem: kradmý pohled nalevo a napravo, pak nenápadným pohybem, pomalu a co nejtišeji napravím situaci :D

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Luneta stále na dvanácti. Jen v praci máme na oběd plovouci čas tak využívám na to abych neošidil obě strany :)

Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk

Návštěvník YPO
Odesláno

já jenom na sever .... mám natočenou .... na sever .... jinak sem nervózní 

• po 3 týdnech...
Odesláno

nevim jak dalece to zavani OCD, ale kdybych pouzival lunetu na pocitani piv, nedejboze jako kalendar, tak bych ji mimodek kvuli estetice bezmslenkovite srovnal s 12 a "namerene udaje" jsou v cudu

Odesláno

Luneta na dvanácti. Občas ji otáčím podle toho, kdy mám odejít z bazénu nebo na počet uplavaných bazénů...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já jí mám pořád na dvanáctce jen když jdu do hospody, počítám si na ní piva (po pěti minutách, resp.co hodina to pivo). Sem tam si s ní přes den otočím jen abych se pokochal jak to cvaká, zkrátka pro radost...

Spíš jsem si uvědomil jinou věc. Když čistím sklíčko o tričko krouživými pohyby, tak vždy zásadně proti směru otáčení, abych si s ní nedopatřením při čištění nepohnul. Máte to tak někdo stejně? :D

Odesláno

Tak přesně takhle čistím sklíčko taky, proti směru otáčení. Tuhle "úchylku" mám tak automatickou, že i ručníkem po sprše přejedu ruku tak, abych lunetou ne otočil. Hrůza

Odesláno

lumi na dvanáctce, počítání piv je jasná věc, odchylku jsem napočítal +/- 1 pivo :) chtělo by to ještě jednu komplikaci na počítání hodin na kulečníku nebo panáky, jinak počítat datum mě nikdy nenapadlo, zatím mám všechny hodinky s datem, ale teď si v klidu můžu koupit suby no date :)

Odesláno

Já musím mít lumibod na dvanáctce. Pokud venku zjistím, že je někde jinde, postupuji stejně jako v případě, že jsem z domu odešel s rozepnutým poklopcem: kradmý pohled nalevo a napravo, pak nenápadným pohybem, pomalu a co nejtišeji napravím situaci :D

chovám se absolutně stejně a ještě se u toho červenám a stydím za za trestuhodnou nedbalost... :wallbash:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...