Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pokud nic nestopuju, tak mám 15 na trojce, jinak se na to nedá dívat. Výjimku tvoří GMT luneta, tam to řeším dle aktuální potřeby.

Odesláno

Mám taky stále lumibod na dvanacte,jinak me to štve. Krom případů kdy něco vařím na čas nebo musím někam jít(třeba na rozjezd autobusu z hospody,který mi stejne vždycky ujede:-)

Odesláno

...momentálně žádné nemám, ale na NO DATE verzi jsem lunetu otočil na aktuální den  :helpsmilie:

Odesláno

Já jsem tady právě viděl na fotkách lunety v pozicích "ledabyle", tak jsem si říkal, že to zkusím taky. Vydržel jsem asi 5 minut :D. Na Alpinistech to není tak do očí bijící, ale stejně mám sever na 12.

Odesláno

Jo jo, musí to sedět.

Dost mě to štvalo na Seiko Atlasech, kde šla vnitřní luneta nastavit úplně bez odporu, takže se pořád někam natáčela sama.

U Monster si taky čas od času pohnu s lunetou třeba o jedno dvě kliknutí a pak jak si toho všimnu, tak to hned rovnám.

Taky se vám to na Monsterech děje nebo jde tak snadno jen ta moje luneta?

Odesláno

Taky se vám to na Monsterech děje nebo jde tak snadno jen ta moje luneta?

U Monster se mi to neděje. Nebo spíš jsem si toho nikdy nevšiml.

Já nosím lunetu tak jak zustala po posledním použití. Vetsinou po návštěvě hospody. Aktualne mám na svých Makách lumibod na sedmičce a nijak me to neirituje.

Odesláno

Stále na 12tke...musí byť, akonáhle sa nejakým spôsobom odchýli od 12tky a všimnem si to hneď to pretáčam :-)

Ale na pifko, prípadne varenie vajíčok je v pohybe :-) 

Odesláno

Tak tu nie je o čom.. "L-bod" stále na 12-ke... Nestopujem nič takže lunetu otáčam iba keď ich čistím :flex: Inak ma to tiež znervozňuje keď je inak..  ?

Odesláno

Pri tom pomeru kancldiveru tady mi pak otocna luneta pripada jako zbytecna komplikace:) je fakt, ze ja jsem zas nervozni, kdyz zaparkuju a mam vytoceny kola ven z blatniku. Slendrian!:)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...